Nyheder

SISU i front hele vejen

Gæsterne fra Lemvig kom med en frisk sejr fra Nørrebrohallen, hvor de stod for mellemspillets, måske største overraskelse. En sejr, som også gør puljen helt åben.

Hjemmeholdet manglede til dagens kamp Asta Blauenfeldt, Freya Christensen og Asta Jacobsen. Holdets ny tiltrådte træner Eleni Kafantari, balancerer imellem at forsøge at vinde; men samtidigt få de unge ind i kampene og stærkere ind i kommende kampe og de efterfølgende sæsoner.

SISU kommer godt fra start og har flere spillere, som bidrager. Josefine Haabegaard arbejder hårdt inside og får kæmpet sig til steals og rebounds. I den anden ende, er det senest tilkomne amerikaner Chelsea Jennings, som viser sin styrke fra mellemdistancen og får scoret. Lemvig spiller fysisk inside og tilkæmper sig en del forsøg fra straffelinjen – specielt Aniese Palmore volder hjemmeholdet problemer og ender på 13 af slagsen.

2. periode starter med en 19-12 føring til SISU, en føring som veksler lidt frem og tilbage imellem +7 og +4 til hjemmeholdet. Lemvig spiller bedst i denne periode og formår at trække flere fejl på de store spillere fra SISU. Savnet af Asta B., gør at CeeJay Fuente har bolden en hel del og spillerne fra Lemvig, ved godt, at det er hende, som skal holdes nede. Gæsterne går til pausen med nyt håb, vinder perioden 17-15 og kommer et skridt nærmere sejr nr. 2 i mellemspillet.

Sisu kommer stærkt og koncentreret ud fra pausen. De får stoppet gæsterne og i den anden ende gør Josefine Haabegaard, Chelsea Jennings og Ceejay på skift, at SISU laver et 8-0 run og kommer foran 42-29 og får hul. Lemvig kæmper dog videre og fejl efterfulgt af straffe, bringer dem tilbage i kampen v. 46-43. De når dog ikke helt op, da SISU afslutter perioden stærkt med en 3’er fra unge Michala Bork og yderligere 4p af Ceejay, som skaber hul til 53-46 inden sidste periode.

Charlotte Thomas-Rowe åbner sidste periode med en 3p scoring for gæsterne og får kampen tilbage på 4p i forskel. De næste minutter bringer SISU sig afgørende foran, hvor Ceejay først svarer med en 3’er efterfulgt af 2 str. og Josefine Haabegaard bidrager med rebounds og 4p, som endnu engang giver et hul på 12 point. Føringen kommer aldrig i farer, veksler imellem 9 og 11; men ender på en slutsejr på 70-60 til hjemmeholdet, som dermed bringer stor spænding omkring semifinalepladsen i puljen, bag ved Hørsholm.