Nyheder

SISU fortsætter sejrsstimen i 2013

Vinder over BK Amager med 35 points forskel, 84–49.

SISU har i gennemsnit vundet deres kampe i Dameligaen med 30 point. Spørgsmålet var derfor, om første kamp i det nye år ville blive anderledes, eller om det blev mere af det samme.

Og kort fortalt blev det mere af det samme. SISU startede bedst, men gæsterne fra Amager var også gode til at finde kurven i første periode, som endte 22–16 til SISU.

Begge hold spillede hurtigt og tog bolden meget til kurven. Det samme spil fortsatte i anden periode, men alligevel fik SISU lidt mere tempo i deres angreb og vandt derfor perioden 24–15.

Føring ved halvleg: 46–31.

SISU plejer at starte anden halvleg aggressivt, og det gjorde de også mod Amager i går. De lukkede ned for Amagers angreb, som kun fik scoret 18 point i anden halvleg mod 38 fra SISU.

Slutresultat blev dermed 84–49 og endnu en 30 points sejr til SISU.

Hos Amager spillede Catharina Palm Jensen bedst. Hun scorede 18 point, tog 8 rebounds og var meget aktiv i hele kampen. Emilie Fogelstrøm spillede også en fin kamp, især i starten, hvor hun mange gange tog bolden aggressivt til kurven. Emilie scorede 11 point.

Generelt var Amagerholdet ikke godt skydende i kampen – de ramte kun 2 3’ere ud af 24. Derudover havde de store problemer mod SISUs presforsvar og mistede i alt 27 bolde.

Hos hjemmeholdet scorede Ida Tryggedsson mest, 16 point, men alle spillere bidrog til sejren. Tea Jørgensen og Marie Malone var begge tæt på en double-double med hhv. 15 point og 8 rebounds  og 10 point og 9 rebounds. SISUs spillere var fokuserede i angrebet, og de ramte kurven godt, især fra 2-point land; 31 ud af 52 skud og ca. 60%; meget effektivt.

Hrannar Holm, SISUs Head Coach, udtalte efter kampen: "Vi ville bruge denne kamp til at prøve at finde vores rytme i spillet efter julepausen, men jeg synes, at vi var alt for afslappede i forsvaret, især i første halvleg. Vi har en stor kamp på søndag, og jeg håber på mere fokus dér."