Nyheder

SISU forbliver ubesejret efter rodet kamp på Frederiksberg.

Nogle gange var man i tvivl om det var Amerikansk Fodbold der blev spillet. Der var mange flotte tacklinger, men da der ikke blev fløjtet efter tacklingerne, var man alligevel godt klar hvilken sport det var.

Lad det stå klart, at det ikke var en flot basketkamp. De 2 hold brændte 78 skud, 26 straffe og havde tilsammen 39 turnovers.

Falcon var stadigvæk uden de skadede Freje Christensen og Simona Bartkova.

Begge hold starter lidt nervøst. Falcon prøver at få bolden inside, men det mestrer de ikke overfør det utroligt fysiske spil der tillades i aften. Efter 4 minutter får SISU styr på spillet og går fra 4-5 til en periode føring på 8-19. Dette viser sig at være en føring der mere eller mindre holder kampen ud. Mens scorende er Katrine Dyszkant med 6 points.

I 2. periode kommer der lidt mere gang i spillet og scoringerne. Perioden ender 20-22 og føringen er dermed 28-41 til SISU ved pausen. SISU skyder 18 straffekast i perioden, mens Falcon må nøjes med 11 styks. For Falcon scorer Berit Schelde 7 points mens SISUs scoringer er fordelt på 8 spillere.

I 3. periode virker det som Falcons forsvar for lidt mere fat men der brændes for mange skud. SISU er i denne periode hårdt arbejdene i reboundspillet og får de fleste af deres points på angrebsrebounds. Sofie Vincentz får gang i hendes skub og scorer 10 points i perioden, som vindes 15-14 af Falcon. SISU går ind til sidste periode med en 43-55 føring.

Falcon får ikke rigtigt hentet ind på SISUs føring og grundet de mange brydekampe bliver der ikke plads til meget spil. I de første 7 minutter af halvlegen bliver der faktisk kun scoret en scoring i åbent spil – resten er på straffe. Det tror jeg aldrig er set før i en Dameliga kamp. Begge holder skyder 3 for 6 på straffe og SISU har en ”rigtig” scoring fra Camilla Blands. 8 points og rigtig mange flotte tacklinger på 7 minuttes spil.

SISU kører kampen hjem og med 0,7 sek på uret scorer Kamila Dyszkant sit 16. point til slustillingen 52-66.  

Topscorere for Falcon: Sofie Vincents med 13, Julie Kongeskov med 12 og Berit Schelde med 11 points. Julie Kongeskov havde 4 assists og Iben Soltau 16 rebounds.

Topscorere for SISU: Katrine Dyszkant med 16, Camilla Blands med 13 samt Heidi Anton med 12 point. Camilla Blands havde 17 rebounds og Kiki Lund 6 assists.

Player of the match: Camilla Blands med 13 points, 17 rebounds, 2 steals, 1 assists og 1 blokeret skud.