Nyheder

Sikker Stevnsgade sejr

Den ventede spænding udeblev i revancheopgøret fra sidste sæsons semifinaleopgør efter en svag første halvleg af BK Amager.

Holdet formåede kun at score 22 point i de første 20 minutter, hvilket Stevnsgade udnyttede til at skabe sig en solid halvlegsføring på hele 22-47. Amager kom mere med i 2. halvleg, men formåede på intet tidspunkt at true Stevnsgades føring. Stevnsgade vinder fortjent kampen 59-80 (11-18, 11-29, 19-20, 18-13) foran 92 tilskuere.

Holdene følges ad i kampens indledning og midtvejs i perioden er stillingen 7-8 til gæsterne. Godt anført af Jordan Sullivan vinder Stevnsgade den resterende del af perioden med 4-10 og fører således 11-18 efter 1. periode. Jordan Sullivan har 9 point i denne periode.

Stevnsgade fortsætter det gode spil i 2. periode. Hjemmeholdet har svært ved at komme til kvalificerede afslutninger, og når det lykkes vil bolden ikke i kurven. Hos Stevnsgade er det især Ida Preetzmann, der lyser op. Med 14 point i perioden er Ida stærkt medvirkende til at Stevnsgade kan trække afgørende fra. Stevnsgade vinder perioden med hele 11-29 og kan gå til pausen med en solid halvlegsføring på 22-47.

BK Amager er mere klar fra starten af 2. halvleg, og halvlegen bliver en mere lige affære. Stevnsgade forsætter dog det solide spil og lukker på intet tidspunkt Amager tilbage i kampen. Stevnsgade vinder 3. periode 19-20, mens Amager slutter bedst og vinder 4. periode med 18-13.

En fortjent sejr til en godt spillende Stevnsgade mandskab efter en katastrofal 1. halvleg af BK Amager. Hos gæsterne var Ida Preetzmann og Jordan Sulivan i en klasse for sig, og hos hjemmeholdet var Lotte Tobiasen eneste lyspunkt på en skidt dag på forsvars- og angrebsmæssigt.

Topscorer BK Amager: BK Amager: Lotte Tobiasen 17, Lauren Gregory 11 og Ida Klussmann 9 point

Topscorer Stevnsgade: Ida Preetzmann 33, Jordan Sullivan 23 og Etta Andersen 8 point

Kampens spiller WOM: Ida Preeztmann 33 point, 4 rebounds og 3 steals.