Nyheder

Sikker sejr til Lemvig Basket

Lørdagens kamp mellem Horsens BC og Lemvig i Højvangshallen blev som forventet en meget svær kamp for det unge Horsens hold.

Horsens BC virkede ikke parate fra start, og det udnyttede Lemvig med et par hurtige scoringer.

Den store forskel i højde, fysik og styrke – samt rutine gjorde, at Horsens ikke kunne komme forbi Lemvigs forsvar. De følte sig presset til at skyde udefra, og da skytterne brændte, og Lemvig fik fat i alle rebounds, scorede Lemvig hurtigt og effektivt i den anden ende. Dette gjaldt ikke kun første periode, men hele kampen. Det så meget sort ud for hjemmeholdet. Men mod slutningen af 1. periode, vågnede de lidt op og fik sat et par point både skud og gode drives mod kurven.

Resultatet efter 1. periode var 8-19.

2. periode starter lidt som 1. periode, og det virker som en leg for de erfarne spillere fra Lemvig. Ikke kun Emily Hatch og Mallory Moore men stort set alle fra Lemvig volder hjemmeholdet store problemer. 5 minutter inde i 2. periode står der 8 - 27; Hjemmeholdet kan ikke komme til gode afslutninger, de små spillere kan bogstaveligt talt ikke nå op til de højere og stærke spillere fra Lemvig, men Horsens viser gejst og vilje og giver ikke op. Sidst i perioden får de scoret på deres forsøg.

Perioden ender 11- 20. Således er resultatet 19-39 ved pausen.

I 3. periode fortsætter Lemvig med at ramme stort set alt, de stjæler bolde og tager næste alle rebounds. Horsens spillerne presses ud i flere turnovers og presses til at afslutte, og de kan i forsvaret stille meget lidt op. Lemvig øger sit forspring uden det store besvær.

Sarah Bersang lyser op og forsøger ihærdigt, at sætte tempoet op og kommer også til flere skudforsøg.

3. periode ender 8- 23 og der står 27- 62 før sidste periode.

I 4. periode fortsætter Lemvig efter et par brændte skud med at dominere. For hjemmeholdet er der ikke meget at gøre. Luften er ligesom gået af ballonen.

De sidste 5 minutter får Horsens BC bænk mere spilletid. De helt unge spillere kommer på banen og kæmper.

Perioden ender 7- 27 og kampens slutresultat bliver 34- 89.

Topcorer for Lemvig: Emily Hatch med 27 point og 13 rebounds og 7/7 på straffe, Mallory Moore scorede 18 point.
Topscorer for Horsens BC : Rebecca Houmøller med 8 point.