Nyheder

Sikker sejr til Lemvig Basket over Aabyhøj IF

Onsdag aften lagde Aabyhallen til sæsonens første jyske opgør. Lemvig kom med tre sejre i træk, mens hjemmeholdet vandt sæsonens første sejr i lørdags.

1. Periode: Aabyhøj kom foran 3-0, men så tog syndromet over med Aabyhøj spiller dårlige 1 perioder. Bortset fra 5-6 var Aabyhøj ikke i nærheden af Lemvig, som stille og roligt udbyggede føringen gennem perioden, som de vandt 18-11.

2. Periode: Der kom rigtigt gang i scoringerne i 2. periode, Lemvig var stadig i teten anført af Maria-Magdalena Kolyandrova og Sarah De Shone som udover at sætte en del 3 pointscoringer, fordelte spillet godt for Lemvig.

Afstanden var det meste af perioden ca 10 point, så det var meget passende at Lemvig førte 43-32 ved pausen efter at have vundet perioden 25-21.

3.Periode: Aabyhøj var med de første minutter af perioden, men så trak Lemvig anført af Erin McDonnell fra.

Føringen var enkelte gange over 20 point, Aabyhøjs angreb fungerede ikke og derfor blev kampen afgjort i 3 periode. Lemvig vandt perioden 18-11 og førte 61-43 inden de sidste 10 minutter.

4. Periode: Var totalt uden nerve. Lemvig faldt et gear ned og Aabyhøj havde opgivet, så en tam 4. periode endte 11-10 til Lemvig. Så det endte med en fuldt fortjent sejr til Lemvig på 72-53.

Topscorer Aabyhøj IF: Mariyah Henley 18 point, Sophie Kjems-Krognos 12 point og Katrine Lind Pedersen 11 point.
Topscorer Lemvig Basket: Erin Mcdonnell 17 point Maria-Magdelena Kolyandrova 14 point og Reka Fejas 9 point