Nyheder

Sidste sekunders afgørelse i Hørsholm

I Dameligaens sene kamp onsdag aften, var det Amager, der var i førersædet det meste af vejen i en tæt kamp, der blev afgjort i de sidste 20 sekunder.

I de sidste minutter lavede Hørsholm et vildt comeback, der dog ikke helt lykkedes. Bagud 59-69 ramte Frederikke Mollerup først en tre’er, efterfulgt af endnu to af slagsen fra Line Piechnik, den sidste med kun 4 sekunder igen. Hørsholm havde tre gode muligheder for at afslutte og bringe sig foran eller udligne, men det blev ved forsøget og amager vandt 68-70 på et straffekast af Melanie Elmgren til allersidst.

Det var symptomatisk for kampen at Hørsholm spillede godt og aggressivt, men havde ultra korte perioder, hvor Amager scorede point i bunkevis og bragte sig meget foran, hvorefter Hørsholm skulle arbejde sig op igen.

Hørsholm tog teten i starten og bragte sig foran 12-9, men blot minutter senere gjorde Amager det til 21-16 ved Emilie Fogelstrøm. det samme gentog sig i anden periode, hvor Hørsholm ved flot spil havde bragt sig foran 26-25 efter tre-et-halvt minut. Kun halvandet minut senere havde Amager scoret seks gange og var foran 26-34.

I tredje periode udlignede Hørsholm til 48-48 på en flot tre’er fra Line Piechnik, men de næste 10 point blev scoret af Amager og fra da af formåede Hørsholm først til allersidst at komme tilbage i kampen, men ikke helt at tage sejren.

Nyerhvervede Ashley Ezeh ser stadig ud til at mangle nogle kampe i benene, men hun viste sig også som en klassespiller, når hun har luften. Det blev til 23 point på 15 skud, sammen med 13 rebounds og det tegner lyst for fremtiden for Hørsholm.

Med sejren sidder Amager solidt på fjerdepladsen, der giver hjemmebane i første runde af slutspillet, med 16 point for 14 kampe. Lige efter kommer Hørsholm med 12 point for samme antal kampe.

Hørsholm er næste gang i aktion fredag 5. februar på hjemmebane, hvor topholdet Virum GO Dream kommer på besøg.