Nyheder

Sidste runde i grundserien

Kun én spillerunde mangler i grundserien før at DL går ind i sin afgørende fase med mellemspillet.

Hørsholm bliver 1’er i grundspillet og tager 4 point med over i mellemspillet og BMS Herlev Wolfpack bliver 6’er, som betyder at de kommer i modsatte pulje end 79ers. Det er de eneste to placeringer, som er på plads inden sidste runde spilles.

Der er blevet gættet en del om, hvem der ønsker sig hen hvor, for at spille mod hvem, eller undgå en bestemt tur, langt ude vest på. Med det i mente, har det tidligere været praksis, at sidste runde afvikles på samme tidspunkt.

Den vikarierende coach for SISU Morten Thomsen kommer her med sit bud på de sidste 4 kampe.

Hørsholm 79ers - Værløse BBK (onsdag kl. 18:30)

Hjemmeholdet er stadig favorit til at ende helt på toppen. Kampen mod et meget ungt Værløse hold, bliver ikke anderledes. Coach Hemmingsen har flyttet holdet en hel del i år; men er oppe mod overmagten her. En usikkerhed kan være værternes skader, hvilket kan give en tættere kamp og mange minutter til de yngste i truppen for 79ers.

79ers går i mellemspillet med en +20 sejr.

SISU - Stevnsgade Basketball (fredag kl. 19:30)

Hvis hjemmeholdets nye coach, Eleni Kafantari vinder kampen, slutter SISU som 2’er i grundspillet og går i pulje med 3, BMS Herlev Wolfpack og 7. Et nederlag ser ud til at kunne give alt fra en 3.-5. plads.

Kampen er på papiret åben. Stevnsgade har fået en energisk amerikaner, som giver holdet en offensiv transition, fra deres pres og ikke mindst zone, som har voldt de fleste/alle hold problemer.

Hjemmeholdet kommer fra en flot kamp mod Amager og hvis den tendens fortsætter, vinder de med +8.

BMS Herlev Wolfpack - Åbyhøj IF (lørdag kl. 13:00)


Begge hold afslutter et flot grundspil. De to unge mandskaber, Åby dog godt suppleret af rutine fra hjemvendte ”amerikanere”, som giver dem tyngden i denne kamp og får Åby i spil til 2.-3. pladsen.

BMS Herlev har en lille fordel i størrelse; men mit bud er en klar sejr til gæsterne, +12.

BK Amager - Lemvig Basket (lørdag kl. 14:30)

Amager har også haft et flot grundspil, som længe har givet dem en top-3-placering. Deres 2 stærke amerikanere, er helt i top af hhv. point og rebound. Suppleret af deres rutinerede guards og skytter, har de et komplet hold, som kun mangler lidt bredde.

Lemvig er kommet lidt i gang; men bør tabe til BKA og slutte sidst i grundspillet og dermed komme i pulje med 79ers og nr 4 og 5.

Amager +10