Nyheder

Sidste kamp i grundspillet for BK Amagers damer

Kampen havde ifølge Lars Klussmann ikke den store betydning, men en sejr ville altid være at foretrække.

Lemvig mødte op med en smal men en godt spillende trup og sørgede for at Amagerholdet aldrig stak af. Kampen var tæt fra 1. min, føringen skifter hele tiden og der er aldrig mere end 7 points forskel mellem holdene.

Kampen er præget af 2 angrebslystne hold og forsvaret kommer aldrig rigtig i gang for nogle af holdene. Første periode domineres af Lemvigs Maria-Magdelena Kolyandrova som scorer 10 point ud af Lemvigs 23, ligeledes starter Dynn Leaupepe der scorer 10 point ud af BKAmagers 23 point.

I anden periode virker det som om hjemmeholdet stille og roligt får overtaget i kampen fra at være bagud 41-43 kæmper BKAmager sig med flot mand - mand forsvar foran 50 -43 og det ligner hjemmeholdet har slået et lille hul inden halvlegen, men igen vil Maria-Magdelena Koyandrova det anderledes og hun scorer sin 4 trepointsscoring kun få sekunder inden tiden render ud. Bkamager går til halvleg foran 50-46.

I 3. periode er det Aniese Palmore og Naalee Faupel der er med til at vinde perioden 23- 21 med hver 7 point. Aniese Palmore får afsluttet nogle flotte drives mod kurven højt og flot på pladen og Naalee Faupel får placeret sig godt i hullerne, når Bkamager lukker sammen om boldholderen, hvilket gør at hun får scoret nogle frie skud fra mellemdistancen samt i feltet.

Fra Amager kommer Emilie Fogelstrøm i gang og får scoret 8 point 6 af dem på 3´ere. Udover at Valerie Driscoll dominere endnu kamp med sit fantastiske reboundspil er hun også godt kørende med sine 18 point i kampens første 3 perioder.

Inden 4. periode starter er kampen stadig helt lige. BKAmager fører 71-69.

Lemvig starter med at udligne til 71-71 i det første angreb i 4. periode. Derefter fortsætter holdene med at skiftes til at score. Først i 7. min tager Lars Klusssmann en timeout, efter denne er BK mager væsentlig tættere på deres mand og de løber et 7-0 run opå Lemvig. Dette hul får Lemvig aldrig lukket og BKAmager kan gå fra Amagerhallen med en sejr på 95-88.

Det skal nævnes at Lemvigs Maria-Magdelena med sine 7 3 points scoringer og 27 point total holdt Lemvig godt inde i kampen, Aniese Palmore 20 og Natalee Faupel 19 point.

Fra Amager var Dynn igen topscore med ikke mindre end 36 point. Valerie Driscoll fik scoret 20 point på trods af nogle hårdt arbejdende Lemvig forsvarer og Emilie Fogelstrøm med 16 point.