Nyheder

Sen onsdagskamp i Virumhallen

Denne sene onsdag aften bød Virum vipers damerne – Stevnsgade velkommen i hallen.

Der var lagt op til en spændende kamp hvor ligaens nr. 5 skulle møde vores egne virum damer der ligger på en 9. Plads.

Det er dog langt fra det samme Stevnsgade hold som Vipers mødte i finalen i første division i sidste sæson, hvor Vipers løb med sejren efter dobbelt overtid! MEN Vipers damerne var opsatte på at gøre en god profil og ville meget gerne tage en sejr hjem så de kunne rykke op på en 8. plads i ligaen.

Begge hold startede ud i højt tempo og det blev fra start til slut en intens kamp hvor vinderen først blev fundet i de sidste minutter, med andre ord en spændende kamp hvor begge hold gerne ville have sejren med hjem.

Virum kommer godt fra start vinder første periode 18 –14, de formår at holde føringen til halvlegen hvor de kunne gå til pause med stillingen 36-35, med andre ord en tæt kamp.

De efterfølgende 2 periode vinde Stevnsgade og og slutresultatet ender 71-82, resultatet er dog ikke fuld udtryk for kampen, da Virum så sig nødtaget til at fejle Stevnsgade mod slutningen af kampen hvilket bragte Stevnsgade på stregen hvilket resulterede i en del scoringer i de sidste minutter.

Fra Virum's side må vi nævne Ivana Kostic der laver 17 point – 9 rebounds og 4 assists, Cecilie Homann med 13 point  og 8 rebounds, Ashley Boggs med 12 point og 8 rebounds og ikke mindst Emma Braunstein der i de sidste minutter er 3/3 bag 3 point linien og dermed laver 9 point.

Stevnsgade's Julie Foster skulle dog vise sig igen at være særdeles udslagsgivende for kampe med sine 25 point – men ikke mindst i rebounds spillet hvor hun totalt tager hele 21 rebounds! Men hun blev skarpt forfulgt af Sarah Eichler med 20 point samt Iben Soltau og Ida Tryggedsson Preetzmann på 17 point.

Referat skrevet af Claus Braunstein