Nyheder

Sådan spilles mellemspillet

Med 1 kamp tilbage i grundspillet er de 7 DL-hold ved at være klar til mellemspillet hvor de holdene deles i 2 puljer, mellemspil A og mellemspil B.

I pulje A kommer de fire hold, der sluttede i toppen af grundspillet. Det er allerede sikkert at det bliver Lemvig Basket, Hørsholm 79ers, Stevnsgade Superwomen og BK Amager, som slutter grundserien i samme rækkefølge.

I pulje B kommer SISU, Aabyhøj IF og Falcon BMS.

Nogle af holdene får points med fra grundspillet.

I Mellemspil A får Lemvig der vandt grundspillet får to points med over i mellemspillet, mens 79ers fpr 1 point og Stevnsgade og BKA starter med 0 point.

I pulje B er skellettet det samme. Før den sidste kamp på søndag mellem SISU og Aabyhøj IF er det sikkert at Falcon BMS starter med 0 point, mens vinderen af søndagens opgør i Kildeskovhallen starter med 2 point og taberen med 1 point.
Generelt har denne sæsons grundspil været meget langt mindre forudsigeligt og dermed også mere spændende at være tilskuer til.

De senere år har det været et spørgsmål om der var nogle hold der kunne slå SISU af pinden.

I år har holdene slået hinanden på kryds og tværs og det er nu ret åbent, hvem der får hvilke placeringer til slutspillet og i sidste ende hvem der bliver Danmarksmester 2014/15.

Lemvig har overrasket mange og mon Lemvig selv havde forventet at vinde grundspillet?! Lemvig  har kun tabt  til Åbyhøj hjemme, Hørsholm på hjemmebane og Stevnsgade på udebane.

Hørsholm, BK Amager og Stevnsgade har slået hinanden på kryds og tværs og der har været mange spændende Københavner-opgør.

Længere nede i tabellen har der også været spænding, men hold som Åbyhøj og Falcon BMS har ikke været helt så  stabile i forhold til de fire øverste.

Danmarksmestrene fra SISU har haft et mareridtsgrundspil med skader hos nøglespillere og en masse andre problemer. Det bliver interessant om niveauet stiger i mellemspillet, der er i hvert fald ret langt op til at genvinde mesterskabet.

Når holdene har spillet mellemspil fortsætter de fire fra mellemspil A og de to bedst placerede fra Mellemspil B. Det hold der ender sidst i Mellemspil B er færdig for i år.

Slutspillet har kun to kvartfinaler idet Mellemspillets bedst placerede hold går direkte videre i semifinalerne.

Du kan se hele turneringsplanen for Mellemspillet ved at klikke her.

Husk at midt i mellemspillet sætter holdene spændingen på stand by og Dameligaen mødes til All Star kamp den 7. februar kl. 16:00 i Nørrebrohallen.

Her møder et hold sammensat af Dameligaens udenlandske spillere det dansk damelandshold i en opvisningskamp.