Nyheder

Så starter semifinalerne

Med resultaterne fra weekendens kampe blev mellemspillet afgjort og de 4 hold der går videre til semifinalerne blev fundet.

Mellemspillet blev en stor succes og der blev vist rigtig flot basket i de 2 grupper. Alle 8 hold endte også op med at vinde 2 kampe eller flere.

I gruppe 1 gik Hørsholm 79ers og Stevnsgade Basketball videre. 79ers vandt puljen klart mens det var meget tæt mellem Stevnsgade og SISU. Holdet fra Nørrebrohallen vandt 2 af de 6 kampe, mens SISU sejrede i 3 kampe og tabte 3. Dermed stod de 2 hold lige med hver 6 point da Stevnsgade havde startet mellemspillet med +2 point på grund af deres stilling grunderien i forhold til SISU og SISU var bedst indbyrdes.

Men som aftalt mellem klubberne i DL var det placeringen i grundspillet det var afgørende såfremt 2 eller flere hold stod lige i mellemspillet. Dette var således afgørende for at det er Stevnsgade Basketball der går videre fra mellemspillet på bekostning af SISU.

I den anden pulje blev det Aabyhøj IF og BK Amager der endte på de 2 pladser der gav adgang til semifinalerne. Begge hold vandt hver 4 kampe og tabte 2.

Onsdag aften starter de 2 semifinaleserier hvor der spilles bedst á 5 kampe.

Hørsholm 79ers starter på hjemmebane i Hørsholmhallen kl. 18:30 mod BK Amager og på præcis samme tid i Aabyhallen starter serien mellem Aabyhøj IF og Stevnsgade Basketball, der for øvrigt er revancheopgør fra pokalfinalen hvor de grønne fra Ådalen trak det længste strå.

Kamp 2 i serien BK Amager - Hørsholm 79ers spilles på lørdag kl. 15:00 i Amagerhallen og søndag kl. 13:30 får Stevnsgade Basketball så besøg af Aabyhøj IF i Nørrebrohallen.

Du kan se hele semifinaleprogrammet ved at klikke her.