Nyheder

Så er det finaletid

Onsdag aften spilles kamp 1 i bedst á 5 serien om det danske mesterskab.

De forsvarende mester fra Virum GO Dream skal kæmpe om titlen mod Hørsholm 79ers.

DL har talt med 79ers coachen, Jesper Krone om hvordan han ser finaleserien:

"Umiddelbart ser jeg finalen som en meget tæt affære, hvor to hold med en stærk defensiv møder hinanden. Det kan godt lyde som en kedelig serie, men jeg tror tværtimod at det bliver intenst, energisk og en velspillet finale mellem to gode hold. Virum GO Dream har hele sæsonen være stærke, og Driscoll og Østergård har gået forrest de fleste gange. Dog har Virum en del gode spillere rundt om de to, som alle kan bidrage med både point, klogt spil og solidt forsvar. Hørsholm har en bred rotation, hvor flere spillere ofte bidrager med point, forsvar osv.

Generelt fokuserer Virum meget på deres forsvar, og de bruger meget tid af skuduret i deres angreb. Hørsholm fokuserer ligeledes meget på forsvaret, men Hørsholm prøver at få lidt mere fart og tempo i angrebet.

Vi er glade for at møde Virum, da de er forsvarende mestre og sikre vinder af grundspillet. Det giver en ekstra motivation, når man møder det bedste hold, og Hørsholm vil gøre alt hvad der kan gøres, for at det for det første bliver svært for Virum at lykkes med deres gameplan, og derefter forsøge at trække det længste strå i serien.

Jeg tror, at det bliver en tæt og lang serie, hvor det hold som får lov til at styre tempoet vinder. Jeg har 100% tillid og tro på mit eget hold, men på baggrund af sidste års mesterskab og dette års grundspil, må favoritværdigheden ligge hos Virum.

De 2 hold har mødt hinanden 3 gange i løbet af grunderien og Virum GO Dream er bedst med 2 sejre.

Der er tip-off i Virumhallen onsdag aften kl. 19:30. Kamp 2 spilles onsdag den 19. april kl. 18:30 i Hørsholmhallen. Du kan se kampprogrammet for hele finaleserien ved at klikke her.