Nyheder

Runde 4 preview

Landsholdet er udtaget til et par spændende kampe i Letland, hvor Rumænien og Tjekkiet venter. Vi håber at holdet kan følge op på den fantastiske kamp mod Italien i Gentofte og måske stjæle en sejr; men vigtigste af alt. Efterlade et indtryk også selvom betingelserne omkring træning mm. ikke er helt optimale – vi krydser fingre.

Inden damerne stikker til Riga, er der yderligere to kampe i DL som afvikles på onsdag. Morten Thomsen, headcoach  fra BMS Herlev Wolfpack kommer her med sit bud på de 2 kampe.

Hørsholm 79ers – BK Amager (onsdag kl. 18:30 i Hørsholmhallen)

De to hold havde været et rigtigt godt bud på en DM-finale i 2019-20 og efter de første kampe, ser det ud som om, at Amager er startet hvor de sluttede i marts. Ud over at være meget stabile og effektive, er det også lykkes holdet at få indsluset nye spillere, som giver holdet et stabilt og højt niveau, også når de skifter ud.

Hørsholm vandt en relativ sikker sejr i Åby og havde efterfølgende, lidt svært ved at få skabt afgørende afstand i holdets seneste kamp mod SISU. Hvis holdet fra Nordsjælland skal have en chance mod Amager, skal deres første 5 spille mange minutter og levere både fysisk og mentalt.

Amager har et højere udgangspunkt og mit bud er, at de fortsat er ubesejret, når landsholdet rejser.

Amager +10 point

SISU – Åbyhøj IF (onsdag kl. 18:30 (ny tid) i Gentoftehallen)

Sisu er udset til at få det svært – ikke mindst fordi, de andre 4 hold, virker lige og stærke. Pigerne fra Gentofte spillede en flot kamp i ugen, og havde stor ære af opgøret mod 79ers. Det er svært at se, hvordan og om, SISU vinder kampe; men de vil helt sikkert spille flere gode opgør, når deres guards er aggressive og kan være friske igennem en hel kamp.

Åby har på mange måder et komplet hold og kommer til at være en outsider til at drille i semifinalerne – det er tidligt. Åby har for meget tyngde på både guard pladsen og under kurven. Tyngden bliver afgørende i Gentofte og gør, at Åby får sin første sejr i 2020/21 – dem kommer der mange flere af.

Åby +15 point