Nyheder

Runde 14 preview

Fredag og lørdag spilles de 2 kampe i runde 14 og specielt kampen i Aabyhøj om lørdagen tiltrækker sig mest opmærksomhed. En sejr til de grønne fra Aaby vil nemlig give dem et godt afsæt mod 3. pladsen i grundspillet.

Der er den nye coach fra BK Amager Jesper Johansen der har kigget i krystalkuglen og her kommer hans vurdering af de 2 kampe.

BMS Herlev Wolfpack - SISU (fredag kl 20.00 Rosenlundskolen)

Det vil kræve meget styrke fra de unge SISU spillere, hvis de skal gå ind i kamp 11 for at vinde, efter at have tabt alle 10 kampe indtil nu. Omvendt har SISU periodevis gjort det godt i dele af kampene indtil nu og der er ingen tvivl om at de hører til i Dameligaen.

Det ligger vel i kortene, at SISU på et tidspunkt slår et af de andre fire hold, hvis nogen tager en sejr mod SISU for givet. Men hvis BMS Herlev Wolfpack er stærkest, bliver det ikke fredag aften.

BMS Herlev Wolfpack er klare favoritter og der er i mine øjne en dele af spillet, hvor hjemmeholdet er bedre. Sejren til BMS Herlev Wolfpack bliver på mindst 20 points.

Aabyhøj IF - Hørsholm 79ers (lørdag kl 14.00 Aabyhallen)

Fredagens kamp i BMS er jeg ikke i tvivl om. Men lørdagens kamp er meget sværere at komme med et bud på. Jeg vil tro, at Hørsholm kommer skarpere end sidste weekends kamp mod BK Amager, men Abyhøj er et dygtigt hold. Jeg tror Hørsholm vil kunne matche Aabyhøjs energi.

Men Aabyhøj i Åbyhallen er en svær modstander og jeg tror det undervejs vil lykkes Aabyhøj at slå et lille hul. Hørsholm må tage fra Århus uden point og Aabyhøj vinder en meget tæt sejr. Aabyhøj vinder med 5 points.