Nyheder

Runde 13 preview

2 kampe spilles i DL på lørdag den 16. januar. Coach for BMS Herlev Wolfpack Morten Thomsen kommer her med ros og sit bud på de 2 kampe.

Midt i en mængde restriktioner og protokoller omkring afvikling af kampene – kæmpe ros til DL og klubberne for at tage så stort et ansvar. Oplevelsen fra vores egen kamp på Amager var til et stort 12 tal. Der var styr på den mindste lille detalje – MEGET IMPONERENDE.

Holdene træner og spillere videre, og vi er indtil nu, sluppet (knock on wood) for alt for store direkte sportslige konsekvenser, om end man ikke kan sige sig helt fi for at være påvirket.

Det gælder stadigt, at Sisu stadig har sin første sejr til gode og de andre fire hold, ser ud til, at de kan drille hinanden afhængigt af dagen.

Sisu – Åbyhøj lørdag kl. 14:30)

Sisu har spillet lige kampe mod Amager og 79ers; men matcher ikke rigtig Åby’ernes pres i en hel kamp. Åby får for mange ”enkelte” point, som værterne har rigtig svært ved at modsvare.

Pigerne fra Gentofte er lykkes med at holde stand i 2 perioder, hvorefter kæden hopper af. Åby har flere strenge at spille på, og overmatcher værterne i tempo og fysik, hvilket gør, at de tager hjem fra hovedstaden med en sejr på 20+

Hørsholm 79ers – BK Amager (lørdag kl. 14:00)

79ers skal spille sin første kamp siden 9. december, så der kan være et lille spørgsmålstegn, i forhold til, hvor de er.

Gæsterne har skiftet coach og har stadigvæk det mest erfarne hold i rækken. En storsejr og et 5p nederlag, efter et større comeback, er hvad 79ers har på kontoen, mod netop BKA. Hørsholm er som regel stærke hjemme; men jeg tror alligevel, at gæsternes tyngde under kurven, bliver udslagsgivende. BK Amager slipper fra Nordsjælland med en sikker 15+ sejr.