Nyheder

Roberto Hounsgaard Velosa bliver ny coach hos 79ers

Roberto Hounsgaard Velosa vender tilbage til hans barndomsklub Hørsholm 79ers, hvor han tidligere har ført dameholdet til 2 DM guldmedaljer og 2 pokalmesterskaber. Han var desuden head coach for klubbens herreligahold i to sæsoner fra 2006-8, hvor det blev til en semifinaleplads.

Roberto skal bringe Hørsholm 79ers damehold tilbage i toppen af ligaen, og det skal udmønte sig i et DM indenfor 3 sæsoner – helt i tråd med klubbens 3-års plan. ”Roberto kender spillerne, og han ved, hvad der skal til, for at opnå succes i ligaen”, udtaler bestyrelsesmedlem Peter Damm. ”Han kan styrke holdet til den kommende sæson, og så skal han sammen med klubbens ungdomstrænere sørge for, at den massive talentmasse, der nu er på pigesiden i ungdomsafdelingen, bliver videreudviklet og modnet, så de unge spillere bliver klar til at spille på liganiveau. Vi skal igen dominere dansk damebasket.”

Selv siger Roberto Hounsgaard Velosa: ”Det bliver en sjov udfordring, og jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med nogle af Danmarks bedste damespillere. Derudover bliver det spændende at komme tilbage til den klub, hvor det hele startede, og at være en del af den nye strategi og satsning, som Hørsholm 79ers står overfor.”

Kontrakten med Roberto starter den 1/6 2014 og løber i to sæsoner med en option på endnu en sæson.