Nyheder

Preview for dameligaens runde 9

Horsens BC spår umiddelbart udebanesejre over hele linjen. Men der kan selvfølgelig ske overraskelser.

Hørsholm 79ers – Værløse BBK (lørdag kl. 13.30)

Holdene mødes for første gang i denne sæson, så der er lagt op til et spændende møde. I sidste uge kom Hørsholm ud med en stor sejr over Horsens BC, mens Værløse tabte til Falcon.

De to hold ligger tæt i ligaen (henholdsvis på 4. og 5. pladsen), men Værløse har flere dygtige udenlandske spillere, der gør det rigtig godt i ligaen, og vi tipper derfor, at de vil vinde en snæver sejr over det dansk bemandede Hørsholm 79ers.

Aabyhøj IF – Falcon (lørdag kl. 14.00)

Disse to hold møder også hinanden for første gang. De to hold ser på papiret ud til at matche hinanden rigtig godt med mange små og hurtige spillere, samt dygtige skyttere.

Spørgsmålet er, om ikke Fuller bliver for stor en mundfuld for Åbyhøj. Kan Åbyhøj holde hende ude af spillet, kan kampen gå begge veje; men da det i øjeblikket kører rigtig godt for Falcon, tror vi alligevel på en udebanesejr.

BK Amager – Lemvig (lørdag kl. 14.30)

De to hold mødte hinanden i sidste uge, hvor Lemvig vandt på hjemmebane med 13 point. Lemvig har nogle af ligaens bedste amerikanere i Mallory Moore og Emily Hatch, og det bliver en svær kamp for Amager selv på hjemmebane.

Intet er dog umuligt, især ikke da Amager er kendt for deres aggressivitet og store vilje og energi. Alligevel skyder vi på, at ligaens nr. 2 nok vinder kampen.

Horsens BC – SISU (søndag kl. 18.00)

Det bliver en hård kamp for Horsens BC, når ligaens bedste hold kommer på besøg. SISU har pt meget at se til med EuroCup og pokalkamp; men den erfarne trup får nok ikke de store vanskeligheder med det unge Horsens hold.

Hvad Horsens BC dog skal gøre, er at vise noget af den fighterånd, de har haft i første halvleg af deres to seneste kampe og så ellers se om kræfterne ikke kan holde til en hel kamp. Forhåbentlig bliver det en mere spændende kamp end sidst, da de to hold mødtes.