Nyheder

Preview for Dameligaens runde 4

Alle fire kampe spilles lørdag. Der er virkelig tale om en meget interessant runde og det er umuligt at skulle forudsige præcis denne runde.

Head coach for Værløse BBK, Jesper Johansen har kigget i krystalkuglen og kommer med med sit bud på lørdagens 4 kampe.

Horsens BC # 8 vs. Værløse BBK #6 (14:00)
At dømme efter resultaterne indtil nu ser Horsens BC ud til at være en af rækkens svagere hold. Derfor er kampen så meget mere vigtig at vinde for Værløse. Det vigtigt at Værløse ikke sætter points til mod Horsens.

I Værløse har vi et hold, der består af en række dygtige spillere, men i forhold til sidste år er der sket en masse ændringer og det tager tid at få alting sammen. Derfor vil der gå nogen tid, inden vi finder ud af, hvor gode vi kan blive. Alt kan ske i damebasket, men Værløse er favoritter. Horsens og Værløse spiller nogenlunde lige i første halvleg og kampen ender med, at Værløse vinder uden at kampen bliver rigtig tæt til sidst.

BK Amager #5 vs. Aabyhøj IF #7 (14:30)
Åbyhøj tager på tredje tur til København i træk efter allerede at have været i Hørsholm og i Værløse. Først blev det et knebent nederlag imod Hørsholm og weekenden efter et klarere nederlag til Værløse (uden Maria Jespersen). Selvfølgelig betyder det meget for Åbyhøj om Maria Jespersen er med, men Sofie Tryggedsson Preetzman ser ud til at have fået sit gennembrud. Amerikanske Kelly Meredith er en hårdt arbejdende slider, der vil kunne give Amager problemer tæt på kurven og hun er med til at Åbyhøj en smule mere reboundstærke ud.

Amager, der har slået Horsens stort og tabt klart til Falcon og Hørsholm, er svære at forudsige, men der ligger et stort krav til Catharina Palm Jensen, Emilie Fogelstrøm og Ida Klussman om at skulle levere.

Da de to hold mødtes i forsæsonen blev det til en 1 points sejr til Åbyhøj. Åbyhøj vinder med 1 point igen og de grønne kører hjem med sæsonens første sejr.
 
Falcon #3 vs. Hørsholm 79ers #4 (16:00)
Med de spillere og trænere Falcon har i år SKAL holdet ende top 3 og da Lemvig viser højt niveau og også ser ud til at bejle til medaljer (ved godt det er tidligt på sæsonen) skal Hørsholm slås undervejs.

Da Emilie Hesseldal ikke længere spiller for Hørsholm og Hørsholm også har sagt farvel til Beckley og Gilling før denne sæson kunne Hørsholm måske være så sårbare lige nu, at Falcon vil kunne slå Hørsholm, ikke mindst da kampen spilles hos Falcon.

Hørsholms spillere vil formodentlig ikke have de store problemer med at spille sig gennem Falcons intense pres, men mod Falcon skal de både bruge kræfter på pres OG Falcons store center Jessica Fuller. Ser man på rosteren, er der ikke en Hørsholmspiller som igennem en hel kamp vil kunne dække Jessica Fuller, hvis hun spiller en god kamp. Falcon vinder med syv points.

Lemvig Basket #2 vs. SISU #1 (14:30)
For et par uger siden havde mange sagt, at den hiver SISU med hjem til SISU efter hårdt arbejde, men uden at kampen bliver tæt. Meeeeenn Lemvig har et hold af fire meget markante spillere og i de første kampe har man ikke kunne lade nogle af de fem på banen stå fri. Vi taler om et hold, der slog Værløse en del større end SISU gjorde og tog sig kærligt af Falcon i sidste runde.

I forhold til Lemvig har SISU en langt større bredde. SISU bør kunne slå Lemvig, hvis de vil slå Europa Cup hold om nogle få uger. Men det bliver en tæt kamp og dommerne til denne kamp skal komme skarpe og veludhvilede - fejlproblemer på de to hold kan meget vel afgøre kampen.  

SISU vinder med to efter overtid. (Kiki Lund rammer en 3’point med 6 sek tilbage af OT).