Nyheder

Preview for dameligaens runde 19

Horsens BC vil umiddelbart tro på hjemmebanesejre i den kommende weekend; men håber dog…. !

Hørsholm 79ers vs. BK Amager (lørdag kl. 15.00)

Hørsholm har nylige sejre i bagagen og har bla vundet over Lemvig, mens Amager senest har tabt til Værløse. Men i november, hvor Amager tog i mod Hørsholm, vandt Amager faktisk komfortabelt.

Vi tror dog ikke, at Amager kan vinde denne kamp; men vi tror, at den kan blive tæt. Catharina Palm er i hopla, og hvis spillere som Ida Klussmann og Lotte Tobiasen rammer dagen, kan de godt drille Hørsholm.

Falcon mod Åbyhøj (lørdag kl. 16.00)

De to hold matcher hinanden godt, hvilket de to foregående kampe også har vist. Begge hold har meget gode skytter. Sidst holdene mødtes, vandt Falcon med 11 point og første gang vandt Åbyhøj med 14 point.

Det er umiddelbart altafgørende for Åbyhøj, om de kan få lukket ned for Fuller. Får hun først plads, og rammer hun dagen, så kan det se sort ud for Åbyhøj. Men begge hold vil helt sikkert gerne vinde og have point. Vi mener, at kampen kan gå begge veje.

Værløse vs. Horsens BC (søndag kl. 13.45)

De to første kampe mellem de to hold blev til store sejre til Værløse. For store set med Horsens BC’s øjne. Og det vil holdet og træneren helt sikkert prøve at råde bod på.

Horsens har udviklet sig, spiller bedre sammen - også i forsvaret; men de mangler især fysik under kurven. Her har Værløse har et stærkt hold i Hatfield, Bachler og Fabricius, og så har Værløse oven i købet Alexandra Chili, Dokkedal og mange flere. Men Horsens har også talenter, og de vil kæmpe, og det er så her vi håber på en overraskelse.

SISU vs. Lemvig (søndag kl. 17.00)

SISU har vundet de to første kampe og pokalkampen stort, så der er ikke ingen tvivl om at Lemvig ønsker at gøre et bedre indtryk.

Men selvom Lemvig har fysik og generelt er stærke, har de det svært mod netop SISU. SISU har dog som hold på det sidste ikke helt levet op til sædvanlig standard, selvom Camilla Blands og Marie Malone begge er i topform. På trods af Lemvigs ønske om at vinde, tror vi på en sejr til SISU.