Nyheder

Preview for dameligaens runde 18

Head Coach for Hørsholm 79ers, Johan Enbom, kommer med hans bud på runde 18s tre midtuge kampe:

Basket i vinterferien!

Efter weekenden med All-Star kamp er der så 3 kampe onsdag aften. For de hold der skal over storebælt kan det måske betyde noget? Der burde være spændende kampe for alle fans af damebasket. Topkamp i Lemvig (#2 mod #3) og ”Doubleheader” i Farum Arena med målsætning om 1000 tilskuere… Spændende!

Lemvig – Falcon (onsdag kl. 18.30)

Emily Hatch fik en tur på skadestuen under All-Starkampen; det lyder dog som om hun skal spille og det betyder meget for kampen. Falcon har i hele sæsonen haft det svært mod Lemvig. Tror det bliver svært også i denne kamp, mest fordi det er på udebane og efter lang rejse onsdag aften. Tror Lemvig vinder med 7 p.

Hørsholm – Horsens (onsdag kl. 19.00)

Den sidste kamp mod Lemvig viste vi god indstilling og at vi kommer til at arbejde hårdt resten af sæsonen. I denne kamp forventer vi et kæmpende Horsens og en kamp der kræver fokus og indstilling i 40 min. Tror at hjemmebanen har en betydning og at vi lykkedes med vores plan. Sejr med 11 for 79ers.

Værløse – Sisu (onsdag kl. 21.00)

Hvor mange tilskuere kommer til Farum denne aften? 1000? Jeg håber det lykkedes! Værløse mod Sisu burde ikke være nogen tæt kamp. Men hvis nu der skulle være 1000 Værløse-fans som skaber en stemning som vi ikke ser til mange kampe og hvad hvis Værløse rammer alt…? Jeg tror der skal mere til. Sisu er vant til mange tilskuere fra kampene i EuroCup og har flere spillere der har erfaring nok. Tror Sisus tempo afgør det til sidst og de vinder med 20 p