Nyheder

Preview for Dameligaens runde 17

SISUs træner, Hrannar Holm, kigger på kampene i runde 17 i Dameligaen og prøver, at gætte på hvem vinder.

Falcon - Åbyhøj (onsdag d. 30. jan. kl. 19.00)

Denne kamp er fra en tidligere runde, men vi kigger på den alligevel. Falcon ligger pt. på plads 3 med 10 vundne kampe, mens Åbyhøj er på plads 7, med tre sejre i 15 kampe. Falcon vil helt klart forsikre tredje pladsen, mens Åbyhøj spiller mere om at blive bedre. Jeg tror ikke det er særlig vigtigt for Åby, om de ender på den sjette eller syvende plads.

Falcon har en kæmpe fordel under kurvene med Jessica Fuller og burde kunne udnytte den. Falcon skyder meget udefra, mens Åbyhøj prøver hellere at tage bolden til kurven. Det kan blive svært hvis Fuller får lov til at vente på dem. Jeg tror på en sikker hjemmesejr, måske 14 points forskel, 74-60.

Falcon - SISU (lørdag d. 2. feb. kl. 13.30)

Ligaens nr. 3 tager imod Danmarksmestrene og ligaens nr. 1. Falcon har mange dygtige skytter og hvis de når at spille i godt tempo og hvis de rammer dagen kan de bliver farlige for os. De burde også være i god form, de har jo kamp onsdagen inden. Vi (SISU) har været dårlige i forsvaret på det sidste og hvis vi fortsætter i den stil, kan kampen sagtens bliver rigtig spændende og sjov for tilskuerne. Men hvis vi genfinder vores forsvar tror jeg at SISU har de bedste muligheder for at vinde kampen. Men man ved jo aldrig! Jeg tipper alligevel på én 18 points udesejr 81-63.

Horsens - Åbyhøj (lørdag d. 2. feb. kl. 14.00)

Horsens fik spillet deres måske bedste kamp i sæsonen i sidste runde, hvor de tabte mod Amager med kun seks points. Det er sejr i sig selv for det unge Horsens hold, der plejer at tabe med 30+.

Åbyhøj og Horsens har mange unge spillere, begge hold, og ikke særlig meget fysik under kurvene. Begge hold baserer deres spil på at køre imod kurven. Det kan godt være at Horsens driller Åbyhøj lidt, men på den anden side er Horsens faktisk den eneste modstander i ligaen som Åbyhøj skal slå hver gang. Derfor tror jeg på en udesejr på eksakt 17 points, 68-51.

Lemvig - Hørsholm (lørdag d. 2. feb. kl. 14.30)

Interessant opgør. Hørsholm har ikke store muligheder for at komme op på tredje plads, men de vil i hvert fald gøre alt de kan til at forsvare fjerde pladsen. Det kan blive svært, fordi Lemvig kører rigtig godt for tiden, og det ser ud som at de har styr på alle deres modstandere undtagen SISU.

Lemvig har god fysik under kurven og det bliver svært for Hørsholm at overvinde det. Hørsholm har denne sæson ikke meget inside-game, og derfor skal der alt lykkes hvis de vil spille op imod Lemvig.

Men alt kan ske og hvis de rammer dagen og spille angreb i højt tempo, lige som de gjorde i første halvleg mod SISU forleden dag, kunne det sagtens blive en spændende kamp. Men jeg tror alligevel på en hjemmesejr. Lemvig trækker fra i tredje periode og vinder med 11 points, 77-66.

BK Amager - Værløse (søndag d. 3. feb. kl. 14.30)

Værløse prøver alt de kan til at komme op på den fjerde plads til at sikre sig hjemmebanefordel i slutspillet. Hvis det skal lykkes, skal de vinde den her kamp. Jeg er ikke rigtig blevet klog af Amager holdet. Jeg synes, at de spiller fin basket, i ny og næ, men de har svært ved at vinde kampe.

Værløse har vundet to flere kampe end Amager, men jeg tror, at begge hold synes at de burde have vundet flere kampe. Sussie Kruse er tilbage på Amager holdet, men hun har ikke været i stand til at påvirke holdet, endnu. Jeg tror kampen kan blive tæt, men det bliver Værløse som løber væk med en snævert sejr efter spændende slutminutter, 64-62.