Nyheder

Preview for dameligaens runde 15

Åbyhøjs head coach, Thomas Press, giver her hans bud på kampene i runde 15 af dameligaen:

Åbyhøj-Værløse (lørdag kl. 12.15)

Værløse har allerede spillet første kamp efter julepausen og her blev det til en god sejr over Hørsholm. Åbyhøj har ikke været i kamp endnu efter julepausen, da vores kamp imod Falcon blev flyttet. Det ligner en tæt kamp til to hold der står godt til hinanden. Det står også 1-1 i indbyrdes opgør i denne sæson, hvilket jo gør kampen ekstra vigtig.

Værløse har en god trup med en god blanding af erfaring og talent. De er dog afhængige af, at specielt deres udenlandske spillere præsterer og der bliver trukket store veksler på dem. Vi skal til at spille holdet sammen igen, efter en svær periode med mange skader og Kelly der måtte tage hjem. Den sidste måned før jul var hård for holdet. Men holdet ser friske ud efter en god julepause og vi glæder os til at komme i gang.

Nøglen i kampen er forsvar. Begge holds forsvar svinger meget og det bliver afgørende hvem der først får fat. Som træner for Åbyhøj tror jeg på en smal åby sejr.

Hørsholm-Sisu (lørdag kl. 13.30)

Traditionelt et topopgør, hvor der er høj intensitet og godt spil. Jeg tror på det gode spil, men ikke på spændingen.

Sisu er startet, hvor de slap fra før jul og er oppe i gear. Hørsholm har også spillet en kamp som blev tabt til Værløse. Sisu er rigtig godt besat på alle positioner, men specielt inside vil de have en stor fordel, hvilket jeg tror resultere i en klar Sisu sejr.

Sisu med 21  

Falcon-Amager (lørdag kl. 13.30)

På papiret et tæt opgør. Falcon startede sæsonen rigtig godt, men tabte et par overraskende kampe lige før jul. Jeg tror derfor de har haft godt af en julepause for at komme tilbage til konceptet.

Amager har en rigtig stærk trup, men har de sidste par år været hårdt ramt af skader på centrale positioner. Så man ved aldrig rigtig hvilket Amager hold der spiller. I mine øjne har de en af ligaens alle bedste spiller i Catharina Palm Jensen, som jeg syntes holder et utrolig højt niveau og har spillet de positioner der har været nødvendige.

Jeg tror dog Falcon står stærkest og hiver en smal sejr hjem.

Falcon med 6

Lemvig-Horsens (lørdag kl. 14.30) 

Top imod bund. Det tror jeg også man kommer til at se på kampens resultat. Lemvig vil sikkert gerne revanchere sig fra pokalfinalen og har en trup der specielt inside overmatcher Horsens.

Jeg er imponeret over Horsens i år, de kæmper i alle kampe og giver ikke op lige meget hvad der står på tavlen, men jeg tror ikke det er nok imod et hold som Lemvig.

Lemvig med 33