Nyheder

Pokalmestrene fra Nørrebro taber til Danmarksmestrene fra Gentofte

Tirsdag aften var Nørrebrohallen rammen om de nykårede pokalmestre fra Stevnsgades sidste kamp i grundspillet mod grundspillets overraskende bundprop SISU.

Gæsterne har været ramt af skader til de to nøglespillere Camilla Blands og Tea Jørgensen gennem flere måneder, hvilket har betydet, at det har været utroligt svært for resten af holdet at skrabe point sammen.

Men nu er Camilla tilbage og man har været på indkøb i USA, så man nu her i slutspurten i grundspillet og til mellem og slutspillet har forstærket holdet med Kelly Keil.

Stevnsgade pigerne var noget slidte inden kampen efter et meget hårdt program. Stevnsgade har også fra sæsonstart været slemt ramt af skader. Fire af pigerne har stort set slet ikke kunnet spille en eneste kamp i hele sæsonen og er stadigt ikke klar, så Stevnsgade har gennemført alle kampe med kun 8 spilleklare piger til hver eneste kamp - og det slider. Begyndende sygdom op til kampen hos flere toneangivende spillere var heller ikke befordrende for indsatsen.

Første periode starter meget pointfattigt med mange brændte skud i begge ender, således at der efter 8:30 kun er scoret 16 point i kampen. Efter 8.32 hvor Stevnsgade bringer balance i tingene til 9-9 vågner kampen lidt i intensitet. Første periode ender 14-13.

I anden periode følges holdene ad til 17-17 hvorefter Stevnsgade slår et lille hul til 22-17 efter 5:33, men SISU kommer tilbage og resten af perioden er igen helt lige, så pausestillingen er 29-30.

Efter de første tre minutter af tredje - og skulle det vise sig afgørende – periode er det helt lige 34-35. Derefter bringer SISU sig foran med 8 point i løbet af de næste 4 minutter indtil Jordan Sullivan med en tre´er efter 7:19 igen bringer lidt mere balance tilbage til 41-45. Det var imidlertid de sidste point som Stevnsgade scorer i perioden, hvilket betyder at SISU går ind til sidste periode pause med en 41-53 føring. Perioden vindes af SISU med 12-23 og kampen synes afgjort.

Stevnsgade pigerne er trætte og har ikke i dag, det der skal til for at vende kampen. Fjerde periode ender 14-27 og dermed med en fortjent SISU sejr på 55-70. Første gang i sæsonen, at værterne har scoret så lidt i en kamp.

SISU har endnu en kamp i grundspillet, mens Stevnsgade skal hvile ud inden mellemspillet. Resultatet betyder, at Stevnsgade ender på en 3. plads med samme pointtal som Hørsholm, som i de indbyrdes opgør har vundet med et point mere over Stevnsgade end Stevnsgade vandt over Hørsholm.

For SISU scorede Kiki Lund 19, Kelly Keil 13, Camilla Blands 13, Katrine Dyszkant 13, Mathilde Colding-Poulsen 8, Julie Kongeskov 2 og Kailey Colonna 2.

For Stevnsgade scorede Ida Tryggedsson Preetzmann 18, Jordan Sullivan 11 (16 rebounds), Etta Andersen 10, Alberte Alsø Dokkedal 7, Hanna Sheikh 6, Cecielie Homann 2 og Simone Ceccardi 1.