Nyheder

Pligt sejr til Virum Go Dream over SISU

Fredag aften tog Virums damer imod SISU, foran mere end 150 tilskuere i Virum Hallen.

Det viste sig hurtigt at blive en kamp, hvor Virum Go Dream damers hårde træning og gode sammenspil bar frugt! SISU kæmpe bravt, men havde svært ved at komme til ordentlige afslutning, mod et Virum mandskab der VILLE have en sejr. Første periode ender 19-5. Men så falder tempoet i Virum spil og SISU blev lukket ind i kampen, dette udnyttede SISU damerne og anden periode ender med 14 scoringer til Virum og 12 til SISU.

I pausen må Virums trænerteam have bragt focus tilbage på holdet, for i anden halvleg rykker Virum Go Dream for alvor fra, med periode cifrene 23-7 og 19-8.

Alle Virums damer kom på scoringstavlen i denne kamp, hvor slutresultatet var en sikker sejr på med ikke mindre end 75 - 32.

Der var stor opbakning til Virums damer fra både mange helt unge spillere fra klubben og deres forældre og også Virums herrehold, der var mødt talstærkt op både for at se kampen og IKKE mindst for at hjælpe med afviklingen af denne hjemmekamp.

Det er svært at fremhæve enkelte præstationer i denne kamp, da dette var en særdeles flot holdpræstation - MEN det skal nævnes at Valerie Driscoll har ikke mindre end 13 rebounds og Nikoline Østergaard laver hele 7 assists. Samt at Sofie Schirmer scorer 15 point - men som tidligere nævt at ALLE fra Virum scorer.

Det blev også udslagsgivende for kampen, at Virum havde godt fat i forsvaret hvor det lykkedes at få lukket godt af for SISU's Olivia Applewhite, så hun "kun" scorede 12 point. Olivia Applewhite fører ellers Dameligaens statestik, som den mest scorende spiller i ligaen indtil nu, med et snit på 22,7 point pr. kamp.

Fra SISU havde Mathilde Coding-Poulsen 7 rebounds, Olivia Applewhite 12 point og Clara Laursen 3 assists.