Nyheder

Ny hjemmebanesejr til Aabyhøj IF

Lørdag tog de unge damer fra Åbyhøj imod de lidt ældre damer fra Stevnsgade BBK.

Det skete i holdets tredje kamp i mellemspillet. Åbyhøj har forud for Stevnsgadekampen besejret Falcon hjemme og tabt til Værløse ude.

Lørdagens kamp startede i højt tempo, og begge hold fik hurtigt point på tavlen. Således var stillingen efter første periode 24-19 i gæsternes favør.

Anden periode var noget mere nedtonet, og efter en højtscorende første periode, var facit på anden periode en kneben sejr til hjemmeholdet på beskedne 12-11.

Den tætte kamp fortsatte ind i tredje periode, hvor der blev kæmpet om position på hele banen. Især Maria Steen Jespersen så ud til at volde gæsterne besvær med højt tempo op ad banen, men også Amalie Carlsen gjorde god figur med gode drives mod kurven. Denne periode endte med endnu en 1-point ”sejr” til hjemmeholdet.

Fjerde periode blev således åbnet med en 3 points føring til gæsterne og kampen var helt åben. I kampens afgørende periode var det kollektivet der vandt. Åbyhøj fortsatte de hurtige udskiftninger, hvilket resulterede i konstant energi til at presse de bærende spillere fra Stevnsgade. En del turnovers til sidst resulterede i, at Åbyhøj kunne løbe sejren hjem.  

Der blev lagt en konsekvent linie af dommerne, med usædvanligt mange fejl i begge ender. Der blev dømt 50 fejl og skudt ikke mindre end 66 straffekast!

Fra Åbyhøj vandt kollektivet anført af Maria Steen Jespersen med 26 points og 9 rebounds. Fra Stevnsgade toppede tidligere Åbyhøj-spiller Ida Tryggedsson pointkampen med 18 points, men også Julie Forster spillede en virkelig god kamp med 14 points og 21 rebounds.