Nyheder

Næstsidste runder i DL

Grundspillet nærmer sig sin afslutning og på lørdag den 13. marts spilles næstsidste runde i grundspillet, hvor begge kampe kan afgøre hvem der skal spille mod hvem i semifinalerne.

Coach for BK Amager Jesper Johansen har kigget i sin krystalkugle om kommer her med sit bud på de 2 kampe.

BMS Herlev Wolfpack - SISU (kl. 12.00 i UCC-hallen)

Man bør have respekt for et SISU-hold, hvor spillere og trænere kamp efter kamp igennem sæsonen har stillet op, kæmpet alt hvad de kan og …. tabt. Med den historik vil en sejr over BMS Herlev Wolfpack nok redde (en del af) sæsonen for SISU.

Desværre for SISU tror jeg ikke det kommer til at ske. BMS Herlev Wolfpack har i nogle kampe haft nogle udsving i løbet af kampene. Der har været rigtig flotte perioder og perioder på det mere jævne. Men uanset dagsformen kommer BMS Herlev Wolfpack til at vinde.

BMS Herlev Wolfpack kommer ikke til at undervurdere SISU og når de 40 minutter er gået, vil BMS Herlev Wolfpack have vundet med mindst 15-20 points - afhængigt af hvor meget spilletiden bliver delt ud.

Det er jo allerede lagt 100% fast hvem der IKKE skal møde hinanden i semifinalerne, men det er ikke afgjort, hvem der skal møde hinanden.

SISU er ude og skal ikke spille semifinaler. BMS Herlev Wolfpack og BK Amager mødes ikke. Åbyhøj og Hørsholm mødes ikke.

Hørsholm 79ers - Aabyhøj IF (kl. 14 i Hørsholmhallen)

Hvem der så skal mødes i semifinalerne bliver muligvis afklaret i kampen mellem Åbyhøj og Hørsholm.

Vinder Hørsholm er det sikkert at de bliver nr. tre i grundspillet og dermed skal møde BK Amager. Uanset hvad der sker i sidste runde.

Vinder Åbyhøj er situationen mere åben. Så bliver resultater i sidste runde pludselig vigtige og det bliver først afgjort i sidste spillerunde onsdag den 17. marts.

Men hvem vinder så kampen i Hørsholmhallen?

Jeg aner det ikke, det bliver gætterier.

Der er nu ved at være gået nogle dage siden Åbyhøj mistede omdrejningspunktet Malene Lind Pedersen, da hun blev desværre blev skadet. Så et af spørgsmålene er, hvor meget Åbyhøj er kommet sig ovenpå den skuffelse og er i stand til at se fremad. De er jo stadig et godt hold.

Åbyhøj har vundet seks kampe i denne sæson. Af dem er fire af sejrene over SISU. Men omvendt har de spillet tætte kampe mod alle de øvrige hold i DL og i en kamp direkte udspillet Hørsholm 79ers.

En anden faktor er selvfølgelig at kampen er i Hørsholm. I Corona-tider er hjemmebanefordel reduceret, men flertallet af Hørsholms 79ers sejre er vundet i Hørsholm.

Den tredje faktor er om Jesper Krone er nødt til fortsat at holde 79ers profilerne Grit Ryder, Marie Louise Blyme og Anne Hee ude. Hvis en eller flere af de spillere er tilbage kan det tippe kampen til 79ers fordel.

Alene for spændingens skyld, vælger jeg at gætte på at Hørsholm fortsat har spillere ude med skader og at Åbyhøj derfor vinder en tæt kamp i Hørsholmhallen. Lad os gætte på fire points.