Nyheder

Lemvig tog sejren uden at spille overbevisende

Som ventet blev det en tæt kamp, da Lemvig Basket og Åbyhøj IF mødte hinanden onsdag aften, men på en god tredje periode trak Lemvig sejren i hus med 74-68.

Det var dog tæt på at Åbyhøj fik tippet kampen til sidst, da de vandt fjerde periode med 12-23, men det var altså ikke helt nok til at vinde.

Hos Lemvig kneb det igen med at ramme det spillemæssige niveau fra december, og det gav naturligvis anledning til frustrationer hos hjemmeholdet. Lige så frustreret er Åbyhøj formentlig efter de endnu en gang fulgte godt med, men alligevel ikke fik en sejr ud af det.

Gennem de to første perioder fulgtes holdene godt ad, og Lemvig var blot foran med to point ved halvleg. Derefter sad hvert hold på en periode hver, og det udnyttede Lemvig altså bedst.

Kayla Bernsen var den største profil hos hjemmeholdet, og hendes 23 point og 15 rebounds var i høj grad med til at sikre sejren. Hos Åbyhøj var der flere som ramte deres niveau, og både Camilla Andersen og Bianca Christiansen tog det ansvar, man kan forvente af dem.

Både Lemvig og Åbyhøj skal i kamp igen allerede i weekenden, hvor Lemvig møder Virum GO Dream i en for-premiere på pokalfinalen, og Åbyhøj møder SISU.

Lemvigs point: Kayla Bernsen 23p (15 reb), Erin McDonnell 16p, Ivana Udovalieva 14p (5 as), Sarah DeShone 6p, Megi Kolyandrova 6p, Ani Kolyandrova 5p (8 as) og Reka Fejes 4p.

Åbyhøjs point: Bianca Christiansen 21p, Camilla Andersen 20p, Mariya Henley 17p (10 reb), Astrid Sturlason 4p, Emma Swendson-Dirks 2p, Sophie Kjems-Krognos 2p og Katrine Pedersen 2p