Nyheder

Lemvig igen tæt på sejr

Lørdag var Lemvig Basket igen tæt på at hente sæsonens første sejr, men i en tæt afslutning, kunne SISU vinde med 66-74 på mest effektivitet i de afgørende situationer.

Gæsterne fra SISU sad også på føringen i kampens, start, hvor de hurtigt fik en 0-10, men fra midten af førte periode til midten af sidste periode, var det Lemvig, som havde téten i kampen. Efter den dårlige start, kom Lemvig i gang midt i første periode. Først og fremmest blev forsvaret stabiliseret, men der kom også point på tavlen, så afstanden blev fastholdt på de 10 point frem til første pause, hvor SISU førte 8-18.

I starten af anden periode misbruger begge hold flere muligheder, men det er Lemvig som kommer bedst i gang og henter ind på gæsterne. Midt i perioden er stillingen 14-20, og selvom ingen af holdene for alvor har et overtag, så viser Lemvig vilje til at få lukket afstanden helt. SISU holder stand, og holdene er meget jævnbyrdige i den sidste del af perioden. Lemvig vinder samlet perioden med 3 point til stillingen 28-35 ved halvleg.

Efter pausen kommer Lemvig bedst i gang. Det lykkes at skabe variation i angrebet, hvor der både kommer afslutninger udefra og tæt på kurven. Særligt Sofia Paska spiller stærkt for Lemvig og går forrest med 16 point i perioden. Efter fire minutter er stillingen 38-39 og Lemvig har overtaget i kampen. SISU giver sig dog ikke, og stillingen er tæt resten af perioden. Med to minutter tilbage af perioden får Lemvig for første gang føringen ved 46-45, men perioden slutter helt lige 50-50. Der med har Lemvig vundet både anden og tredje periode, og kampen er helt åben.

Sidste periode starter meget jævnbyrdigt og ingen af holdene får en afgørende føring. To 3ere af Taylor Gleason sætter dog gang i en slutspurt for SISU og en føring på 59-61. Det giver gæsterne overskud, og da Lemvig efterfølgende ikke kan komme til scoring bliver det svært for Lemvig. Med et minut tilbage af kampen er SISU foran 64-69 og Lemvig må forcere spillet. Begge hold kommer på straffelinjen, og her er SISU mest effektive og udbygger føringen.

Spillemæssigt er Lemvig på rette vej, og de to seneste kampe kunne med lidt held have givet en sejr.

Lemvigs point: Sofia Paska 30p (13 reb), Kali Köenig 12p (5 as), Madison Dackin 10p (5as), Julia Pöcksteiner 5p (7 as), Cristina Pages 4p, Yana Kozhuhanova 3p og Reka Madsen 2p

SISUs point: Talor Gleason 24p, Ida Preetzmann 21p (5 as), Asta Blauenfeldt 10p, Michala Bork 6p, Anna Mogensen 5p, Helene Dalsgaard 4p, Caroline de Klauman 2p, Spyridoula Kazantzi 1p og Asta Jacobsen 1p

Der har været nogle tekniske problemer med stats fra kampnen. Disse forventes at være på plads i løbet af mandagen.