Nyheder

Lemvig fik udlignet

Lemvig og Aabyhøj skal ud i en 3 og afgørende kamp om at komme i semifinalen i årets slutspil.

Dette blev en kendsgerning efter at Lemvig vandt kamp 2 søndag i Aabyhallen.

1. Periode: Kampen starter i et højt tempo med masser af godt spil. De hold skiftes til at tage føringerne til midt i perioden, hvor Lemvig fører 11-9. Så Aabyhøj en rigtig periode hvor holdet sætter en del 3. point scoringer og det bringer holdet foran med 20-13. Men Lemvig får lukket lidt af hullet inden perioden slutter og en flot periode slutter 24-20 til hjemmeholdet.

2. Periode: Kvaliteten falder i starten af 2. periode Der bliver ikke scoret meget i starten af perioden. Aabyhøj er dog i kontrol og udbygger føringen til 32-24 midt i perioden, men går derefter totalt i stå. Lemvig kommer tilbage og med bl.a to 3. point scoringer af Ivana Udovalieva i det sidste minut af perioden giver Lemvig en føring på 40-32 ved pausen. De vandt de sidste 5 minutter 16-0.

3. Periode: Aabyhøj prøver af komme tilbage i kampen er bagud med 5 point i starten af perioden. Lemvig rykker fra igen. Aabyhøj får så mindsket afstanden til 6 point efter 4 minutter, men kommer ikke tættere på og anført af en stærkt spillende Kaitlyn Mathieu er Lemvig i fuld kontrol og fører med 62-48 inden sidste periode.

4. Periode: Det bliver aldrig spændende i sidste periode. Lemvig udbygger føringen og fører flere gange med 19 point. Aabyhøj får dog sluttet godt af og ender med at tabe 64-75. En fortjent sejr til Lemvig, som var det bedste hold på dagen og Aabyhøj skal op i et helt gear, hvis de skal vinde den 3. semifinale på onsdag i Lemvig.

Topscorer Aabyhøj: Enna Pehadzic 13P, Stephanie Mannemar 13P, Caroline Wich 10P

Topscorer Lemvig: Lemvig: Kaitlyn Mathieu 25P, Ivana Udovalieva 15P, Gillian Abshire 12P