Nyheder

Lemvig Basket vinder over SISU

SISU kæmper sig stadig gennem et større morads af skader.

Derfor var det faktisk ventet, at Lemvig var alt for stor en mundfuld, selv i Kildeskovshallen. Meget positivt, at holdet bed så godt fra sig i starten, som de gjorde.

Efter 5 minutter tog Lemvig en timeout ved stillingen 13–4 til SISU. To 3’ere af Kiki Lund og Mathilde Colding-Poulsen, 5 point af nyligt tilbagevendte Tori Lehr og 2 point fra Katrine Dyszkant mod en scoring fra hver af Lemvigs to amerikanere. Lemvig kom bedre med i spillet efter timeouten, men første periode gik til SISU med 25–21.

Lemvig havde ramt tre 3’ere af de 11, som de satte i kampen. SISU formåede ikke at dæmme op for langskuddene. I tredje periode satte Lemvig fire 3’ere i træk og slog et afgørende hul i en situation, hvor SISU kun var bagud med ti point.

Periodecifrene endte 25–21, 10–22, 19–30 og 16–25, så Lemvigs dominans i de sidste tre perioder var klar. Det var dog rart set med SISU briller, at der var positive tendenser i SISUs angreb efter uger med tilbagegang, om end en samlet scoringsprocent på 34% mod Lemvigs 56% vidnede om mange spildte chancer for SISU.

For Lemvig havde de to amerikanere endnu en fest, med effektiviteter i 30’erne og scoringer ligeså: Joanna Miller med 30 point og en effektivitet på 32, Natalie Day med 29 point og en effektivitet på 35.

For SISU var Kiki Lund tilbage i form med 23 point og en effektivitet på 23. Tori Lehr viste, at hun er på vej tilbage i form efter sin skade med 13 rebounds og mange muligheder for at score mere end de 16 point det blev til. Victoria Mikkelsen debuterede i ligaen med 8 point, 10 rebounds og 12 i effektivitet. Flot debut af den unge SISU spiller, der var særdeles aktiv!

SISU spiller hjemme næste gang mod BK Amager på søndag, den 23. november mens Lemvigs næste kamp er som vært for Stevnsgades Superwomen den 6. december.