Nyheder

Lemvig Basket vinder i Falcon

Som den første semifinale mellem Lemvig og Falcon blev anden semifinale endnu mere intens og tæt.

Lemvig løb med en 55-56 sejr og har nu fået favoritværdigheden tilbage til Lemvig.

Kampen var i alle 40 minutter præget af dens vigtighed. Hvad den manglede i flydende underholdene basketball med masser af scoringer havde den til gengæld i spænding.

Lemvig begyndte bedst og kom foran 6-2. Falcon sluttede perioden bedst af og fik med 2 scoringer af Jess Fuller reduceret Lemvigs føring til 14-17.

Anden periode blev vundet 13-10 af Falcon. Ivana holdt Lemvig inde i kampen med 2 3-points scoringer. Ved pausen var man så at sige tilbage til start – blot med stillingen 27-27.

I tredie periode fortsætter holdene med at bytte scoringer. Ingen af holdene kan få et afgørende run sat ind og Lemvig har en 39-40 føring på vej ind i 4. periode.

I 4. periode får Lemvig et lille break med Ivana’s tredie 3-points scoring til en 49-55 føring og med kun 2 minutter tilbage begynder det at se sort ud for Falcon. Men Falcon begynder at spille agressivt på kurven og på 4 straffe-scoringer er Falcon pludselig tilbage i kampen og er kun bagud med 1 point. Falcons Simona Bartkova får tilkæmpet sig 2 straffe. Hun scorer på det første og får udlignet. Jess Fuller får rebounden på det andet og der kommer jump ball ud af situationen. Pilen peger Falcons vej. På det efterfølgende indkast bliver Falcon’s Sofie Vincents spillet fri til et mellemdistance skud som hun brænder. Lemvig’s Ivana løber afsted med rebounden og støder sammen med en Falcon spiller på midten af banen med 0,6 sekunder igen. Fejl på Falcon. Ivana brænder det første og scorer på det andet. Falcon bringer bolden op med en timeout og får løbet et play til et frit lang-skud som ikke går i.

Lemvig Basket vinder kampen med 55-56 (14-17, 13-10, 12-13, 16-16) .

Kamp 3 i bedst af 3 serien spilles på tirsdag kl. 18:30 i Lemvig.

Topscorer for hjemme- og udebanehold: 

Jess Fuller, Falcon 18 points og Ivana Udovalieva, Lemvig Basket med 20 points.

Referat skrevet af Ole John Nielsen, ojn@mail.tele.dk.

Foto: Robert Dines Rasch