Nyheder

Lemvig Basket slår Aabyhøj IF

Så startede sæsonen mod Lemvig, som i preseason havde vundet to træningskampe solidt

Aabyhøj starter i højt tempo og bringer sig på et par 3’ere af Sofie Tryggedsson og et lay-up af Kelly Meredith i front efter de første minutter. Men det viser sig hurtigt, at Lemvig – anført af fantastisk spil af især Ivana Udovalieva og sidste års MVP (Emily Hatch) – er en ganske stor opgave for et meget ungt hjemmehold.

Aabyhøj holder dog flot fast i føringen i første periode med endnu et par 3’ere af Sofie Tryggedsson, scoring af Maria Jespersen og Line.

I starten af anden periode bringer Lemvig sig for første gang foran med 24-25 ….. og de ser sig sådan set aldrig tilbage resten af kampen. Dog tjekker Julie Højer ind med et par scoringer (og hun spiller i øvrigt sin bedste kamp og får sit gennembrud på holdet).

Lemvig fortsætter med at dominere – ikke mindst er det imponerende at de stort set rammer på ALT. I takt med den høje intensitet og det høje tempo er det tydeligt, at Aabyhøj fortsat har vanskeligheder med flere turn overs og et til tider lidt stillestående angrebsspil med bolden på toppen – alt mens Lemvig fortsætter med at score (og specielt Emily Hatch volder store problemer).

Midt i tredje periode står der 34-49 og efter 30 minutter 45-63 – Lemvig øger stille og roligt.

Fjerde periode er stadig med Lemvig i sikker vinderposition og et Aabyhøj-mandskab, der har vanskeligt ved at komme til afslutninger, har FOR mange afleveringer med to hænder og bolden over hovedet - og i det hele taget en udfordring med at læse deres personlige modstander i forsvaret. Dette resulterer i perioden i  FOR mange frie lay-ups.

Dog skal Aabyhøj roses for at holde fast i organisationen og i det hele taget fortsætte med at kæmpe. Lemvig var blot på dagen et bedre mandskab, der slutter med en sejr på 57-82.

For Lemvig var det som allerede skrevet Medina, der med et meget højt tempo og sikker boldføring + Emily som sikker afslutter, der gjorde sig bemærket.

Hos Aabyhøj sluttede Sofie Tryggedsson som topscorer og som nævnt gjorde også Julie Højer en fin figur.