Nyheder

Lemvig Basket skudt ned af Hørsholm 79ers

Topholdet Hørsholm 79ers var brandvarme fra 3p-linjen, da de lørdag besøgte Lemvig.

Hele 14 gange ramte de en 3er, og Emilie Fogelstrøm stod alene for de seks. Det var en af grundene til, at Hørsholm kunne tage hjem med endnu en sejr i bagagen.

En anden grund var at ligaens tophold bare spiller godt i denne sæson. Tempoet er højt og spillet glider velsmurt mellem samtlige spillere. Derfor er det også svært at se, hvem der skal stoppe nordsjællænderne.

Det var ikke fordi Lemvig spillede en dårlig kamp, og gennem kampens to perioder fulgte Lemvig godt med. Men hver gang værterne mistede en bold eller tog en dårlig beslutning blev det straffet. Desuden kunne Lemvig ikke holde samme effektivitet i afslutningerne som Hørsholm – og slet ikke på 3erne, hvor det kun blev til fire scoringer.

Lemvig havde føringen i kampens start, hvor det blev 6-0 inden Hørsholm kom i gang. Herefter var kampen lige gennem de to første perioder, med en føring til gæsterne på omkring 6-10 point til Hørsholm. Gennem anden periode trækker Hørsholm dog lidt længere fra, men med en god afslutningen af Lemvig er afstanden 37-47 ved halvleg.

I kampens to sidste perioder sidder Hørsholm på kampen. Lemvig kæmper godt og spiller også i perioder rigtig fint, mn Hørsholm er bare bedre, så der bliver ikke spænding om kampens udfald igen. Det ender med en sejr på 59-88 og en understregelse af Hørsholms styrke lige nu.

Lemvigs point: Lisa Murphy 20p, Reka Fejes 9p, Kaitlyn Mathieu 8p, Megi Kolyandrova 8p, Deanna Mayza 5p, Ani Kolyandrova 5p, Yana Kozhohavona 2p, Ivana Udovalieva 1p, Kamelia Andonova 1p.

Hørsholms point: Emilie Fogelstrøm 22p, Gritt Ryder 16p, Maryah Sydnor 15p, Line Piechnik 8p, Maria Forsmann 7p, Josephine Tullin 6p, Maia Dinesen 5p, Ivana Jovanovic 4p, Marie-Louise Blyme 3p, Sandra Prastardottir 2p