Nyheder

Lemvig Basket løb med sejren i Hørsholm

Det blev endnu en pointrig affære i Hørsholm Hallen da Hørsholm 79ers tog imod Lemvig Basket, men for første gang i denne sæson blev det til et hjemmebanenederlag.

Lemvig blev båret frem af ligaens topscorer, Joanna Miller, der i en af de bedste præstationer set i Hørsholm Hallen i mange år scorede ikke mindre end 47 point og førte sit hold frem til en 81-100 sejr.

Kampen var tæt det meste af vejen, men dog med Lemvig i førersædet det meste af vejen. I både første og anden periode var Lemvig foran inden Hørsholm kom tilbage og gjorde kampen lige.

Kort inden pausen tog Lemvig føringen, 51-48, hvorefter de aldrig gav den fra dig igen. I det meste af tredje periode var Hørsholm bare et par point bagud, efter godt spil af Joy Burke og Emilie Schirmer, men mod slutningen af perioden fik Lemvig otte point i træk og kunne gå ind i sidste periode med en 711-79 føring.

Afgørelsen kom de første fem minutter af fjerde periode, Helle Kristiansen og Joanna Miller scorede 15 point tilsammen, herunder tre tre-points skud. Det bragte jyderne 94-77 med seks minutter igen.

Hørsholm kom aldrig tættere på og Lemvig kunne tage en sejr på 19 point med hjem til Jylland. Slitcifrene blev 81-100 (28-22, 23-33, 20-24, 10-21).

For Hørsholm 79ers satte Joy Burke 19 point mens Lemvigs topscorer blev Joanna Miller med imponerende 47 point.