Nyheder

Lemvig Basket fulgte godt med men Stevnsgade Basketball tog sejren

Kampen mellem Lemvig Basket og Stevnsgade Basketball var mere jævnbyrdig end cifrene 64-79 viser.

Inden kampens sidste periode var stillingen 52-57, og det var små forskelle som gjorde, at Stevnsgade trak fra i stedet for at Lemvig fik hentet forspringet. En af forskellene var rutine, og den blev personificeret af Ida TP, som kampen igennem var en udfordring for Lemvig, og hendes 22 point var et væsentlig bidrag til gæsternes sejr.

Kampens starte var præget af lavt tempo hos begge hold, hvilket var til mest fordel for Lemvig. De kommer fint tæt på kurven og kommer foran 8-5. mens Lemvig har succes med at gå tæt på kurven, så henter Stevnsgade mest sine point fra distancen, hvilket de også har succes med og får et 2-10 run, der giver dem en føring på 10-15. Den føring bliver fastholdt til pausestillingen 14-19.

Tempoet bliver højere i anden periode, hvilket også betyder, at begge hold smider flere bolde væk. Lemvig viser samtidig en god indstilling, og de kæmper sig tættere på gæsterne. Ivana Udovalieva og Megi Kolyandrova rammer hver en 3er til 20-23, og det bliver kort efter 25-25. Lemvig har bedst styr på kampen i denne periode, og det bliver også til en føring på 32-27 til værterne. I slutningen af perioden kommer Stevnsgade igen, da de udnytter Lemvig laver for mange turnovers. Derfor kan gæsterne generobre føringen med 34-37 ved halvleg.

Stevnsgade kommer også bedst ud af pausen og kommer hurtigt foran med 7 point. Endnu en gang viser Lemvig god moral og kæmper sig tilbage. Desværre bliver mulighederne ikke udnyttet fuldt ud, og derfor kan Stevnsgade hold føringen, og du udbygger den også til 45-55 inden Okako Adika med 4 point er med til at give Lemvig en god slutning og blot 5 point op til gæsterne.

I de sidste 10 minutter trækker Stevnsgade fra. Lemvig arbejder fortsat godt, men får ikke udbytte som fortjent. Til gengæld er Stevnsgade effektive og kan slutte med en forholdsvis sikker sejr.