Nyheder

Lemvig Basket fik sin første hjemmesejr

Onsdag aften lykkedes det endelig Lemvig Basket at hente sæsonens første hjemmesejr.

Det skete da Værløse BBK måtte tage hjem med et nederlag på 74-65 efter en tæt kamp, hvor Lemvig først i tredje periode fik den afgørende føring.

I kampens to første perioder fulgtes holdene godt ad. Begge hold havde svært ved at finde den nødvendige effektivitet til at få et overtag i spillet. Derfor er afstanden aldrig større end omkring 5 point, men det er Værløse som er foran størstedelen af tiden. Det giver også gæsterne en føring på 14-20 efter de første 10 minutter. Den føring får Lemvig dog udlignet i anden periode ved stillingen 25-25. Lemvig udnytter momentum til at komme foran 31-27, men i en rodet slutning på perioden får Værløse udlignet til 34-34 ved halvleg.

Efter pausen har begge hold spillere som byder godt ind, og holdene kæmper om at få føringen. Det bliver Lemvig som far mest udbytte af indsatsen. Hjemmeholdet får opbygget en føring på omkring 10 point, og via stillingen 57-49 ved den sidste pause begynder det at ligne den længe ventede sejr.

Værløse giver ikke op, og midt i sidste periode er afstanden igen nede på 4 point. Det lykkes dog hjemmeholdet at holde føringen og da Værløse til slut må forcere spillet, kan Lemvig udnytte mulighederne til at sikre sejren.

Med sejren har Lemvig stadig mulighed for at overhale Værløse i tabellen. De to hold har nu mødt hinanden tre gange med to sejre til Lemvig og en til Værløse som resultat. Værløse er dog stadig en sejr foran i det samlede regnskab, men det kan vestjyderne udligne, når holdene mødes i den sidste indbyrdes kamp, som også spilles i Lemvig.

Lemvigs point: Lisa Murphy 26 (18 reb), Kaitlyn Murphy 14p (13 reb/6 blk), Okako Adika 11p, Reka Fejes 8p,  Ani Kolyandrova 7p, Ivana Udovalieva 5p, Megi Kolyandrova 3p

Værløses point: Ellen Svendsen 16p, Cashin Page 16p, Celina Schiffer 14p, Sofie Axelsen 4p, Andrea Heede-Andersen 4p, Shani Atar 4p, Mathilde Gustavsen 4p, Annemie Espensen 3p