Nyheder

Lemvig Basket blev på vindersporet

For anden gang på tre uger stod Lemvig Basket og SISU overfor hinanden i Vestjysk Bank Arena.

Lemvig var denne gang uden Ivana Udovalieva som måtte se kampen fra bænken på grund af en skade. Også SISU havde sine uheld, da de på vej til kampen måtte skifte bus og derfor blev forsinket på turen til Vestjylland. Om det var årsagen til, at SISU ikke så klar ud fra kampens start, skal være usagt.

Men i modsætning til den første kamp, satte Lemvig sig tungt på spillet fra kampens start. Et godt forsvar og en brandvarm Sarah DeShone var hovedingredienserne for hjemmeholdet, som i løbet af kampens første syv minutter opbyggede en føring på 21-9. Først her meldte SISU sig for alvor ind i kampen, men det var nærmest for sent. En god slutning på perioden af SISU fik dog begrænset afstanden til 28-17 ved pausen.

I starten af anden periode fortsætter SISU med at udfordre Lemvig godt, men afstanden bliver ikke for alvor skåret længere ned. Begge hold spiller fornuftigt, og man har på fornemmelsen at Lemvig har god kontrol med kampen. Sidst i perioden kan værterne endda trække lidt fra igen til en halvlegsføring på 48-31.

Det SISU som får mest ud af halvlegen, og de kommer friske ind til tredje periode. Effektivt angreb og blandt andet to gode 3ere bringer hurtigt afstanden ned på 50-39. Lemvig stresser for meget både det offensive og defensive spil. Det udnytter gæsterne godt og der kommer en smule ny spænding ind i kampen. Men Sarah DeShone trækker endnu en gang Lemvig i gang ved at sætte tempoet op, og finde to nye 3ere frem. Det bringer føringen op på 63-46, og kampen virker afgjort.

Med stillingen 67-51 inden de sidste 10 minutter skal SISU hive noget ekstra ud af ærmet. Det evner de dog ikke for alvor, og gennem de sidste ti minutter holder Lemvig konstant en komfortabel føring som fortjent giver en sejr på 67-51.

Spillemæssigt var det et godt skridt i den rigtige retning for Lemvig, mens SISU ikke helt ramte samme niveau som i den seneste kamp.

Lemvigs point: Sarah DeShone 34p, Erin McDonnell 18p, Megi Kolyandrova 13p, Kayla Bernsen 12p, Ani Kolyandrova 5p, Yana Kozhohavona 2p og Anika Jakobsen 2p

SISUs point: Jazmine Redmon 29, Ciara Andrews 13p, Sille Balling 8p, Josefine Haabegaard 6p, Cecilie Jessen 6p, Helene Dalsgaard 4p, Johanna Kampp 3p, Cirkeline Rimdal 2p