Nyheder

Kampen om 1. pladsen i Amagerhallen

Dagens opgør var kampen om førstepladsen i mellemspil gruppe 1. Begge hold havde før dagens kamp vundet deres første opgør mod henholdsvis Lemvig Basket og Stevnsgade Superwomen.

1P.: Hvis man ikke vidste bedre kunne tro at det var en kopi af opgøret mod Lemvig der var sat på dvd afspilleren.

BK Amager startede som lyn og torden, Hørsholm kunne ikke rigtigt finde rytmen i spillet i kampens start. Efter godt 5 min. spil er BK Amager oppe med hele 19-2 og senere 30 – 12 før Hørsholm hen mod slutningen af perioden kom ind i kampen med et 10-0 run.

2P.: Hørsholm havde læst på lektien efter den hæsblæsende start på kampen og får her i anden periode bedre styr på forsvaret, samtidig med at BK Amager ikke er så træfsikre som først i kampen. Det skyldes langt hen ad vejen at Hørsholm nu er i Zone forsvar, det havde hjemme holdet svært ved at finde en løsning på. Hørsholm kom et point tættere på hjemmeholdet inden anden halvlegs start.

3P.: Hørsholm kom ud som forvandlet efter pausen og efter godt 3 min. spil havde de bragt balance i regnskabet og endda bragt sig i front. BK Amager bringer dog med fornuftige beslutninger i både forsvar og angreb spænding ind i matchen inden 4 periode.

Hørsholm spillede her i 3 periode noget af det basketball der er kendt for, hvor især Hørsholms Amalie Bonde med 10 point var godt kørende og Hørsholm er oppe med 1 point før sidste periode.

4P.: For udeholdet var det kun Line Piechnik, der kunne bibeholde lidt spænding i kampen. Line score alene her i 4 periode 10 af sine 25 point, 1 point af Iben Soltau på straffe samt endnu en 3 points scoring af Amalie Bonde, samt 2 til Maja Gerlyng, var bidraget fra resten af Hørsholm holdet.

Det var ikke nok mod et BK Amager hold, hvor især Maria Dinesen og Catharina Palm trådte i karakter med 17 point til sammen. Vendepunktet i denne 4 periode, kom da først Maria D og derefter Emilie Keller scorer hver et 3 point skud og bragte BKA i front med 4 point.

Slutresultatet bliver 89 - 82 (30-22,12 -13,23 -31,24 - 16).

Topscorer for hjemme- og udebanehold:

BK Amager: Catharina Palm 26 point

Hørsholm 79’ers: Line Piechnik 25 point

Kampens spiller WOM:  Skal deles mellem Hørsholms Line Piechnik og Hjemmeholdets Catharina Palm – Begge leverede på dagen en fremragende indsats.

Kampen slutter med en 7 points sejr til hjemmeholdet og BK Amager kan se frem mod et opgør på tirsdag den 17/2, hvor man tager imod Lemvig kl. 19:15.