Nyheder

Julestemning i Virum

Denne onsdag aften, tog Virum Go Dream damer imod Stevnsgade SuperWomen i Virum hallen.

Der havde før kampen været juleafslutning i Virum Basket, så hele ungdomsafdelingen og herrerne, havde været igang med basket på tværs af alle aldersgruppen, julehygget og dette blev efterfulgt af fællesspisning med juleand på menuen. Så stemningen var sat for en fuldendt basketdag med ligakamp sidst på programmet!

Det var 2 tophold i Ligaen der skulle mødes, og begge hold var opsat på at tage en SEJR hjem, foran de mere end 200 tilskuere!

Inden kampstart, blev 1. dommer Hans Bijkerk - “Den flyvende Hollænder” - hædret. Hans Bijkerk vil med aftenens kamp have dømt hele 1000 divisionskampe. Det er kampe i Basketligaen, Dameligaen, 1.division for Herrer & Damer og 2.division for Herrer som tæller med. Som repræsentant for DBBF stod Jesper Brixen, for overbringelse af gaver.

Det blev fra kampstart en INTENS fysisk og tempofyldt kamp, hvor begge hold var opsat på, at denne kamp skulle vindes i forsvaret!

Holdene fulgtes ad næsten hele vejen, men Virum Go Dream formåede IKKE at få "lukket helt ned" for Stevnsgade's Hanna Sheikh, der blandt andet scorer 3 stk. 3 point skud og ialt 20 point. Det var dog IKKE en kamp der blev afgjort bag 3 point linien, dette havde BEGGE hold meget focus på. Der blev drived mod kurven i infight og trukket fejl, så dommer Hans og kompagni kom på arbejde i denne jubilæumskamp.

Stevnsgade var meget sikre fra straffelinien, med en træfsikkerhed på 83% mod Virum’s 56% hvilket skulle vise sig at blive afgørende!


Selvom Melissa Gilkey fra Virum Go Dream bliver kampens topscorer med 23 point, så var det desværre ikke nok til at vinde denne hjemmebane sejr.

Kampen ender 56-62, hvilket vidner om en spændende kamp - hvilket det også var!

Blandt kampens profiler kan nævnes: Virum Go Dream: Melissa Gilkey kampens topscorer med 23 point og flest rebounds - ikke mindre end 11! Nikoline Østergaard 11 point, 5 rebounds og 4 assists samt

Stevnsgade SuperWomen: Usvigelige sikre Hanna Sheikh med 20 point - og procenterne 60% fra 2’eren, 50% fra 3’eren og 100% fra straffelinien. Maja Gerlyng-Hansen scorer 11 point og har 3 assists.

Næste kamp for Virum Go Dream, er på udebane i Lemvig lørdag d. 19 december. Stevnsgade SuperWomen har 2 kampe tilbage inden juleferien - 12 december på udebane mod BK Amager og d. 18 december tager de imod SISU i Nørrebrohallen!