Nyheder

Intensitet og tæt opgør mellem Stevnsgade Basketball og SISU

Begge hold var mødt op i Nørrebrohallen med kampgejst – og energiniveauet var højt lørdag eftermiddag, hvor Stevnsgade basketballs damer tog imod SISU i mellemspillets gruppe 1.

Hjemmeholdet kommer godt fra start med stillingen 24 - 16 efter 1. periode. Gennemgående bød kampen på flotte drives helt til kurven fra bl.a. Ena Viso og Mie Kristine Ceccardi og Stevnsgades damer viste god variation i spillet. Samtidig så vi en god scoringsprocent på 3 points skuddene som meget af spillet netop for indeværende sæsonen er bygget op omkring. 

Stevnsgade kæmper fortsat på at få et solidt forsvar, og der blev dækket fuldbane pres hele kampen igennem. Udebaneholdet har til tider meget nemt ved at komme forbi presset, og det gør Strevnsgade særbare. SISU får i 2. periode indhentet hjemmeholdets forspring (periode cifrene 16 - 23), og haler ind med stillingen 40 - 39 ved halvveg.

Tredje periode byder på mere tæt løb og stillingen er 64 -64 ved periode afslutningen – vi ser altså at det er marginalerne der spiller ind mellem de to stærke hold.

I 4. periode ser vi et Stevnsgade hold der igen sætter alt ind for at vinde kampen. Begge hold kommer i fejlproblemer i sidste del af perioden, og Chelsea Jennings må forlade banen med 5 fejl i sidste minut. Hjemmeholdet vinder perioden med cifrene 17 - 11, og vinder dermed 2. hjemmekamp i mellemspillet til et hårdt arbejdende udebanehold fra SISU der desværre må tage hjem med cifrene 81 - 75.

Stevnsgade Basketball har fortsat Lemvig Basket på udebane og Hørsholm 79ers på hjemmebane lørdag d. 23 marts, hvor alt kan ske.

Kampens topscorer fra SISU blev Chelsea Jennings med 23 point og Cassandra Jayne Nofuente med 20 point.

For Stevnsgade var det Ena Viso med 22 point (4/8 på 3 points) og Taylor Paige Gleason med 18 point.