Nyheder

Hvordan så SISU ud efter 6 hårde EC-kampe?

Der var ikke tvivl om at skulle BK Amager tage en sejr eller tæt på, så var det i dagens opgør hvor Sisu stillede til start uden 2 af holdets store profiler, Tea Jørgensen og Marie Malone.

1. periode: Det var en noget famlende start af Sisu holdet i dagens opgør der gav troen på at det kunne blive en lige kamp. BK Amager var foran at par gange i perioden før sisu til sidst fik lukket af i forsvaret og kunne gå til periode pause med en smal førring på 4 point.

Godt spil af især Ida Preetzmann og Camilla Blands var med til at bringe Sisu i front. 15-19 til Sisu efter de første 10 minutter.

2. periode: Tempoet et gear op af Sisu og hullet var slået. BK amager kunne ikke følge med i sisus opskruede tempo. Iben Soltau kunne lægge bolde frit i kurven flere på hinanden følgende angreb. BK Amager kunne ikke i starten af perioden få lagt bolden i kurven hos modstanderen og det var reelt i den periode at kampen blev afgjort. Sisu fik bragt sig i front med 18 point ved halvleg.

Ida Preetzmann med 17 point var den helt store oplevelse. Ida kunne ubesværet skyde 3 points skud og kig til kurven (næsten) som det passede hende.

3. periode: Ikke meget at berette begge hold bytter point og en periode hvor tempoet gik en anelse ned. Dog havde BK amager en kort opblomstring hvor man fik taget lidt af Sisus forspring. Men mod slutningen af perioden fik SISU fat igen og fik bragt sig tilbage i front med 18 point.

4. periode: Hjemmeholdet kom godt i gang og fik bragt scoren ned på -13 point før Sisu og især IDA TP fik sat et endeligt punktum. Perioden ud holdt Sisu et forspring på 18 point.

Ingen tvivl om at Sisu er et klasse hold som med sikkerhed spiller om guldmedaljer ved sæsonens afslutning. Set ude fra virker det som om at hjemmeholdet er for imponerede at Sisu og ikke rigtigt tror på egne evner. For at kunne slå Sisu er men nødt til at være der i 40 min. alle mand.

SISU vinder kampen med 61-79 (15-19,10-24-,16-16,20 -20).
Topscorer for hjemme- og udebanehold:
BK Amager: Catharina Palm 17 point
Sisu: Ida T. Preetzmann 30 point

Kampens spiller WOM: Ida T. Preetzmann