Nyheder

Hørsholm vågner op i anden halvleg og slår SISU

Onsdagens kamp mellem Hørsholm 79ers og SISU i Dameligaen i basketball lignede i første halvleg det, den var, for hjemmeholdet: Ubetydelig.

Hørsholm sikrede andenpladsen i grundspillet for et stykke tid siden, mens SISU stadig har masser at spille for og det var tydeligt i første halvleg, hvor SISU dominerede. Klassen viste sig dog i anden halvleg, som Hørsholm vandt 74-63.

Hørsholmguard Maria Forsman Pedersen sagde efter kampen, at der var attituden til forskel for Hørsholm i de to halvlege:

-Det er en svær kamp at spille, fordi vi ikke har en placering at spille for. Vi kommer ud helt uden energi og vilje og det er ikke godt nok. I anden halvleg ændrer det sig heldigvis meget og vi får lagt det rigtige pres.

I løbet af kampens første 13 minutter opbyggede et tændt SISU-hold en føring på 18-32 og føringen forblev omkring 10-13 point indtil de sidste minutter af perioden, hvor Hørsholm pludseligt skruede op for forsvaret. Hjemmeholdet pressede SISUs guards på hele banen og så gik det hurtigt den anden vej og de to hold gik til pause med scoren 36-41.

Hørsholms pres fortsatte i tredje periode, hvor SISU havde det overordentligt svært og kun scorede fire point, mens Hørsholm løb 20 i og kom foran 56-45.

I fjerde periode ændrede billedet sig ikke og Hørsholm kom foran 68-50 på en tre'er fra Amalie Langer, inden de to trænere gik bredt på bænken og spillede alle spillere. De sidste fem minutter skulle bare overstås og Hørsholm løb med sejren på 74-63.

Med nederlaget er SISU sikre på at møde BK Amager i kvartfinalerne, mens det bliver Stevnsgade Super-women, der skal den lange tur til Lemvig. Hørsholm spiller sidste grundspilskamp i Lemvig lørdag, inden kvartfinalerne mod Åbyhøj begynder torsdag 19:15 på hjemmebane.