Nyheder

Hørsholm 79ers vandt næsten ubesværet over SISU i Kildeskovshallen

SISU leverede en noget ujævn indsats i søndagens kamp mod Hørsholm. De første minutter af kampen virkede Hørsholm skræmmende stærke. Først på bolden, over SISU konstant, med hurtige scoringer til følge. 2–11 stod det i løbet af små 3 minutter, men det var heldigvis nok til at vække sejrsviljen hos SISU.

Resten af første periode kæmpede SISU det bedste, de havde lært og det bedste, som de har vist i den del af sæsonen, hvor de har været uden rutinerede guards. Det lykkedes SISU at hente Hørsholm ved at øge tempoet og vise lovende takter i både forsvar og angreb. Olivia Applewhite kørte som sædvanlig på, mens Julie Ilsby viste godt initiativ og udfordrede Hørsholm flittigt. Hun havde 6 point i perioden og bidrog til at SISU fik indhentet Hørsholm. Perioden endte dog 21–23 til Hørsholm. Hørsholm var meget aggressive i forsvaret, hvilket indtjente dem kampens første 7 fejl.

I anden og tredje periode holdt Hørsholm SISU i et knusende jerngreb, der gjorde, at SISU kun kunne levere 7 point i anden og 8 point i tredje periode, hvor det endda længe så ud til en endnu lavere score for SISU.

Periodecifrene blev 7–17 og 8–18, således at kampen stod 36–57 ved afslutningen af tredje periode.

I fjerde periode slap Hørsholm naturligt lidt af presset samtidigt med at SISU vågnede lidt op igen. Perioden endte 14–16 og kampen altså 50–73.

For Hørsholm scorede Ivana Jovanovic nemt 16 point, mens
Lena Svanholm havde 12 point på kun 16 minutter.

For SISU scorede Olivia Applewhite over halvdelen af sit holds point, nemlig 26, og tog samtidigt 18 rebounds.

SISU spiller i Virum på fredag, mens Hørsholm 79ers er i aktion allerede onsdag aften som vært for BK Amager.