Nyheder

Hørsholm 79ers vandt - men Aabyhøj IF var meget tæt på

Endnu en gang lagde en meget kold Åbyhal i dag gulv til dagens kamp, hvor de danske vicemestre kom på besøg.

Hørsholm 79ers kom stærkt ud i 1. periode og førte 10-2 efter 5 minutter, Åbyhøj virkede endnu engang ikke klar i kampens begyndelse.

Åbyhøj kæmpede sig lidt tilbage og, og 1. periode slutter 16-7 til gæsterne. Hørsholm var effektive på deres chancer og forsøg, mens hjemmeholdet måtte slide for at komme igennem til chancer.

Starten af 2. periode ligner meget 1. periode, Hørsholm fortsætter i samme gode spor og er effektive i deres angrebsspil, stillingen midt i anden periode er 21-11 til Hørsholm. I anden halvdel af 2. periode kommer Åbyhøj bedre i gang og begynder at få flere point i kurven.

2. periode slutter 25-21 til Hørsholm. Åbyhøj har følingen af at de har en chance for at være med i kampen.

Kampen er nu mere lige og midt i 3. periode er stillingen 21-31 til Hørsholm, der dog holder hovedet kold og slutter godt af i 3 periode, som ender 46-40 til Hørsholm.

4. periode bliver meget lige og kampen er på vippen i løber af denne periode, Åbyhøj tror på det, men i den sidste fase af kampen viser Hørshol deres dygtighed og ikke mindst rutine, og kan køre kampen hjem med en sejr på 60-56, det var lige ved og næsten for Åbyhøj som trods nederlaget kan se tilbage på en rigtig god kamp.

Topscorer for Hørsholm 79ers blev Mariah Sydnov med 13 og Amalie Langer med 10 point. For Aabyhøj scorede Mariyah Henley 20 og Camilla Andersen 15 point.