Nyheder

Hørsholm 79ers på juleferie med nederlag til BK Amager

Hvad der længe lignede en dominerende sejr i Hørsholmhallen for Hørsholm 79ers, endte med et tæt nederlag for Hørsholm 79ers, da BK Amager kom tilbage til sidst og vandt 65-62 foran 200 tilskuere.

Hjemmeholdet var foran 24-10 efter første periode, men Amager kæmpede sig tilbage i kampen derfra. Allerede i anden periode skar gæsterne forspringet ned fra 16 til otte point efter Emilie Fogelstrøm scorede 11 point, heraf tre tre-points scoringer og Amager kunne gå til pause inden for skudvidde af Hørsholm, 38-30.

Efter kampen blev Hørholms anfører Line Piechink spurgt om, hvad der gik galt:

-Det kommer lidt i anden halvleg.Vi kommer ikke ligeså stærkt ud som vi starter og de kommer rigtigt stærkt ud. Stort cadeau til dem, men vi matcher det ikke."

Amager fortsatte dominansen efter pausen, hvor de skar forspringet ned til 41-40 efter fire minutter, men så vågnede Hørsholm. Scoringer fra fire forskellige spillere og godt forsvar, hvor Amager kun fik scoret på to straffekast resten af perioden, sendte Hørsholm foran 51-42.

Gennem hele fjerde periode skar Amager igen ned på forspringet og med lige under tre minutter igen tog gæsterne den første føring, 57-58. Det var også her, Hørsholm mistede anføreren til en ankelskade og efter det, var det Amager, der dominerede resten af vejen. Amalie Langer reducerede til 62-65 med få sekunder igen og det blev også kampens resultat.

Line Piechnik var efter kampen optimistisk omkring ankelskaden:

"Det er OK. Jeg har 10 dages pause, så det skal nok gå.

Cheftræner Jesper Krone forklarede dagens resultat således:

-Først og fremmest rammer de mange skud, og vi er ikke gode nok til at dække den første én-mod-én, så de får splittet vores forreste spillere, så må rotere i forsvaret, og så lader vi dem stå frie. Så prøver vi noget zoneforsvar, det virkede heller ikke. Så det var hårdt. Og så synes jeg vi går ned kadence, vi spiller ikke ligeså hurtigt som vi gjorde, og ligeså frit, og så vil jeg sige der er for mange spillere der ikke rammer deres niveau.

Topscorer for Hørsholm 79ers blev Ivana Jovanovic med 12 point, efterfulgt af Marie-Louise Blyme og Line Piechink med 11 hver især. For BK Amager scorede Emilie Fogelstrom 21 og Catharina Palm Jensen 18 point.

Stats for kampen er endnu ikke tilgængelig på grund af tekniske problemer.