Nyheder

Hørsholm 79ers fortsat ubesejret

Søndag eftermiddag lagde Gentoftehallen gulv til denne sæsons første opgør mellem Sisu og gæsterne fra Hørsholm 79ers.

Mens Sisu har haft en lidt blandet start på sæsonen med 2 sejre og 2 nederlag, har gæsterne gjort rent bord med 5 sejre. 150 tilskuere havde fundet vej til hallen, og det skulle blive spændende at se, om Sisu med Taylor Gleason tilbage efter sygdom kunne hamle op med Hørsholm, som til gengæld måtte undvære holdets topscorer, Sidney Rielly.

Første periode bølgede frem og tilbage, og begge hold havde god succes bag 3-pointslinjen. Særligt Taylor Gleason voldte gæsterne problemer, når hun skød fra distancer, og hun stod for Sisus første 8 point. Efter de første 10 minutter var stillingen 22 – 21 til Sisu, hvor der stod Taylor på de 15. Hørsholms spillere delte scoringerne mere ligeligt imellem sig, hvor Gritt Ryder var den mest scorende med 7 point.

2. periode fortsatte som første, hvor holdene skiftedes til at score. Midt i perioden havde Sisu udbygget sin spinkle føring til 4 point, men så trådte Hørsholms Alyssa Rader i karakter under kurven, hvor Sisu reelt ikke havde noget modsvar, når hun fik bolden. I de sidste 5 minutter af perioden vendte Hørsholm stillingen fra at være bagud med 4 point til at være foran med 5. Ved pausen var stillingen således 36 – 41 til Hørsholm.   

I 3. periode fortsatte Hørsholm med at ramme kurven, mens Sisu ikke kunne få spillet til at flyde  - skuddene ramte ikke, og de efterfølgende rebounds blev taget af Hørsholm. Hørsholm vandt perioden med 8 point og udbyggede sin føring til 60 – 47.

I sidste periode fortsatte det samme mønster fra 3. periode. Hørsholm øgede sin føring, og nåede med 6 minutter tilbage op på at være foran med 19 point. Herefter lettede gæsterne foden lidt fra speederen, og Sisu kunne pynte lidt på resultatet, og da kampen blev fløjtet af stod der 61 – 75 til Hørsholm.

Samlet set var der tale om en kamp med 3 perioder, hvor holdene var jævnbyrdige og én periode, hvor Hørsholm satte tingene på plads.

For hjemmeholdet scorede Taylor Gleason 26 og Ida Tryggedson 17 point, mens gæsternes Alyssa Rader sluttede på 23, Gritt Ryder på 12, Ivana Jovanovic på 11 og Caroline Bornemann på 10 point.

Hørsholm 79ers  har derfor stadig et clean sheet, mens Sisu må i tænkeboksen før turen går til Ådalen på lørdag for at møde Aabyhøj IF.