Nyheder

Horsens BC taber en intens kamp til Hørsholm 79’ers

Horsens BC var denne lørdag skadesramt og måtte spille uden Anne-Helene Eskholm og Rebecca Houmøller. Pernille Weiland var heller ikke med i dagens kamp.

Så med kun 7 spillere kampklar, så det måske ikke så lovende ud. Men Horsens BC gav på intet tidspunkt op, men spillede alle 40 min. en intens kamp med masser af god energi. Deres guards gjorde det virkeligt fremragende mod Hørsholms aggressive presforsvar.

Også fra begge bænke og blandt tilskuerne blev der heppet, hvilket gav en god stemning i Højvangshallen.

I første periode følges spillerne godt til stillingen 8- 8. Kendahl Kelly kommer hurtigt på pointtavlen. Desværre har Emily White snart to fejl, og Horsens BCs noget mindre spillere kan i kampen om rebounds ikke stille meget op mod Hørsholm 79’ers højere og fysisk stærkere spillere. Annemone Scheel og Maja Gerlyng- Hansen gør det godt for gæsterne.

Første periode ender således 10- 17.

I anden periode kæmper Horsens videre, og Emma Dorph lægger ud med at score hurtige 5 point. Hun er et energibundt, der virkelig vil denne kamp. Horsens aggressive zone fungerer i perioder godt, og Sarah Bersang tager den stærkt til kurven. Faktisk formår Horsens BC både at score og at holde Hørsholm fra at score.

Perioden ender 20- 12 og stillingen ved halvleg er 30- 29.

3. periode starter med at Sarah Bersang med et steal, men derefter løber hjemmeholdet ind i en blindgyde, og der går 5 minutter inden holdet scorer igen, mens det lykkes for gæsterne at ramme på frie skud. Emily White må ud med sin 5. fejl.

Horsens BC scorer kun 9 point i denne periode, mens Hørsholm 79ers scorer 17 point.

Før 4. og sidste periode er stillingen 39- 46.

Mange tænker nok, at nu er hjemmeholdet kørt træt. Flere spillere har spillet stort set alle minutter. Men kampen er stadig intens. Eva Bonde har et par fremragende skud i denne periode.

Perioden ender 16- 19 og 79ers kan drage hjem til Hovedstaden med en sejr på 65-55 i bagagen.

Topscorer for Horsens BC: Eva Bonde og Sarah Bersang med hver 15 point.

Topscorer for Hørsholm 79’ers: Maja Gerlyng- Hansen: 17 point og 15 rebounds, Annemone Scheel: 16 point og 15 rebounds.

Forfatter: Bente Sanchez