Nyheder

Holdet fra Stenbroen klar til DL

Stevnsgade SuperWomen er klar med holdet til den kommende sæson.

Sportschef  Anton Hansen beskriver kort holdet således:

Holdet er anført af en del meget rutinerede spillere som alle var med til at vinde pokaltitlen - for andet år i træk - og med i den meget spændende finaleserie som endte med sølvmedaljer.

Den rutinerede grundstamme består af:

Ida Tryggedsson Preetzmann, Hanna Sheikh, Kasia Dyszkant, Maja Gerlyng, Alberte Dokkedal, Tea Jørgensen og Mie Ceccardi.

Caroline Dan, som også har været med de sidste 2 sæsoner, træner med holdet men må desværre ikke spille kampe. Det er nemlig lykkedes for Caroline at få fuldt Scolarship på Kennesaw State University i Georgia, hvor hun skal spille 1. Division College Basket de næste 4 år. Så hun træner med holdet indtil Januar.

Sigrid Vange, som fik sidste sæson ødelagt pga en skade, er også klar igen og glæder sig til at vise hvad hun kan.

Til at supplere rutinen er der 4 unge spillere:

Didde Vestdam - U 20 spiller som er vokset op i klubben. Didde har potentiale til at udvikle sig meget de næste par år og både skyder og driver godt.

Freja Boel -  U 20'spiller - som også spillede på holder sidste år, hvor hun imponerede med flotte 3'ere, Freja går på Team Danmark linien på Falkonergården og vil, når hun er helt klar efter en skade, få en større rolle i løbet af sæsonen.

Amal Ahmad - U 19'spiller som er startet i Stevnsgade men flyttede til Sisu, hvor hun spillede nogle år. Amal går også på Team Danmark linien og har spillet på ungdomslandsholdet. Hun er en god skytte og har rigtig god spilforståelse. Hun glæder sig til at udvikle sig som spiller, sammen med nogle af Danmarks bedste Guards.

Viktoria Mikkelsen - U 20 spiller, som har spillet mange år i Sisu og været med på en del ungdomslandshold. Viktoria går også på team Danmark linien på Falkonergården og har allerede 2 års erfaring fra Dameligaen. Hun er en stærk og aggressiv spiller som bl.a vil kunne bidrage i reboundspillet.

Vi glæder os til at følge holdet, og byde publikum velkommen til en masse spændende kampe i Nørrebrohallen.

SuperWomen åbner sæsonen på søndag kl. 14:00 hvor holdet får besøg af Aabyhøj IF i Nørrebrohallen.