Nyheder

Højt tempo i Virumhallen

Den første kamp for Virum Vipers damehold i dameligaen blev spillet i Virum Hallen mod BK Amager.

Gæsterne lagde hårdt ud med at score inden for de første 5 sekunder og kom hurtigt foran - og føringen hold resten af kampen. Hjemmeholdet skulle lige vænne sig til det høje tempo i BL og det kostede. BK Amager vinder 1. periode med 13-31. 

I 2. periode kom Virum bedre med og det lykkes at vinde perioden med 20-17 og gsæterne kunne gå til pausen med en føring på 15 point.

Efter pausen kæmpede Virum ufortrødent videre men Bk Amager var stadigvæk i førersædet og til trods for at Virums spilleres ikke fejlede noget, var det desværre ikke nok og BK Amager kunne vinde 3. periode med 13-28.

I 4. periode byttede holdene point og BK Amager kunne til slut vinde kampe ned 104-66.

Kampens topscorer blev for hjemmeholdet Jeanette Sørensen med 16 point, mens Keyona Bryant og Catharina Palm Jensen begge scorede 24 point for BK Amager.

Virums træner Turi Høgh udtalte efter kampen, "at pigerne var nervøse inden kampen, og at deres manglende rutine i at spille i dameligarækken var tydelig. Der skal fremadrettet arbejdes med det mentale, og rutinen oparbejdes naturligt, men fysisk kan spillerne sagtens være med".